Je bent nu op RES voor HANDELAARS, ONDERNEMERS (KMO), ZELFSTANDIGEN of VRIJE BEROEPEN
Klik hier om naar RES voor PARTICULIEREN te gaan

werken voor RES?

download nu de RES app voor Android  RES-app voor IOS
:: RES Barter System - Getuigenis / Témoignage
RES ANTWERPEN
"Wij verhoogden ons RES-percentage naar 100% en verwachten nu heel wat RES-klanten"

BEAUTY & SAUNA THERMEN
Schilde
Ignace Calle
03/384 14 81
100% RES
 
Zaakvoerder Ignace Calle: "BEAUTY & SAUNA THERMEN heeft een grote naambekendheid in het Antwerpse.
We investeerden de voorbije jaren heel wat in accommodatie, een gezellig en stijlvol interieur, een 20-tal arrangementen en, niet onbelangrijk… in het juiste personeel! Zowat 12 medewerkers zorgen hier voor een gepersonaliseerd onthaal en behandeling. Alhoewel wij ook veel klanten hebben van buiten de regio, slagen wij er maar niet in om RES-leden naar hier te krijgen. De bedoeling van ons lidmaatschap is wel degelijk extra klanten en dus mééromzet te halen. Daarom zijn we sinds kort overgeschakeld van 50 naar 100% RES.

Kijk, welness-arrangementen zitten in de lift. Los van het feit of je zelf komt, kan je die arrangementen ook aanbieden als origineel geschenk in de vorm van een waardebon, als gewaardeerde incentive voor je medewerkers of als relatiegeschenk voor je klanten. Bovendien is dit fiscaal aftrekbaar. We hebben hier dag- en weekendarrangementen met een uitgebreid beautyaanbod. Waarom bij ons? Zodra je hier binnenstapt, start je herbronningsproces, krijg je een warme badjas, voel je je direct thuis, maak je onbeperkt gebruik van de diverse baden en sauna, en onderga je naar keuze een anti-stress relaxmassage of een afslankingsbehandeling. Je bent gewoon eventjes van de wereld, zalig onbereikbaar, en als een koning(in) op je wenken bediend.

Je kan bij ons ook brunchen en dan de hele dag doorlopend genieten van kleine schotels tot gastronomische maaltijden die door gediplomeerde koks worden bereid. Binnenkort starten we de "chocolademassage" op, en daarvoor draag je een speciaal pak. Waarvoor het juist goed is? Wel, bel ons of loop eens langs!"
VORIGE PAGINA / PAGE DERNIER / PREV. PAGE  PRINT


All banners| All content on this site © RES  |
RES | Vismarkt 10b | 3000 Leuven | tel 016 31 45 45 | fax 016 31 45 55 |