• Dirix Jorun
  • BE 0645.975.062
  • 26 Fév 2019

    Détails compte RES

  • 32-13-7009878
  • 2939692
Boulangeries et patisseries Traiteurs Glaciers -Salons de the Petit dejeuner - service de Restaurant

CHECKED ! ‘Good food is love made visible’! Jorun en Yves hebben elkaar ‘lekker gemaakt’ in de hotelschool, ruim 30 jaar geleden, en dat smaakt nu iedereen die hun zaak leert kennen. Hun passie voor lekker en gezond eten, koken en het ontwikkelen van gerechten brengt een authentieke keuken op jouw bord, met regionale en verse ingrediënten. Mensen samenbrengen is hun doel, en je kan gezellig met z’n allen Aen Tafel. Geen zin om op restaurant te komen? Plan dan je eigen ‘goeie kost’-avond thuis. Bekijk het online-aanbod op www.aentafel.be en haal alles af als een meesterkok. Niemand zal het verschil weten. De dagschotels zijn kant en klaar en met veel liefde bereid. Opgelet: bestellen en betalen met RES kan enkel via mail! Boek tevens alvast de geur van ovenvers brood vast in je kalender en bestel hun versgebakken brood en gebak van maandag tem zaterdag tussen 12u-20u. Op zondag bakt Yves het bruin op bestelling van 8u-18u. Bestel ook één van hun legendarische ontbijtkorven waar je nog tot ‘s avonds over napraat. Ons restaurant is open op woensdag van 16u-20u, donderdag en vrijdag van 12u-20u, zaterdag van 10u-20u, zondag van 8u-19u. Gesloten op maandag en dinsdag. Ijstoog: bij Aen Tafel word je verwend met artisanaal bereid ijs met verse hoevemelk, eieren, suiker, bourbon vanillestokken en echte Callebaut chocolade. Voor diabeten en veganisten is er tevens keuze uit een aantal overheerlijke smaken. Openingsuren voor afhaalijs: woensdag van 16u-21u, van donderdag tot en met zaterdag van 12u-21u, zondag 8u-21u. Gesloten op maandag en dinsdag. Bezoek ook onze Facebookpagina www.facebook.com/aentafel. Max 250 RES per persoon/bestelling/tafel in het restaurant.

RES utilise des cookies pour vous faire bénéficier en ligne de la meilleure expérience . En utilisant notre site web, vous marquez votre accord concernant l’utilisation de ces cookies. Si vous désirez de plus amples informations concernant les cookies et leur gestion, voyez sur politique de confidentialité et de cookies ou fermer et accepter