Restaurant

In een historisch pand in het centrum van Aalst, waar 250 jaar geleden naarstige werksters sigaren rolden, is sinds jaren Allegro ma non troppo gevestigd. Wie het restaurant voor de eerste keer binnenstapt, staat versteld dat er zich achter elke hoek opnieuw een knusse ruimte bevindt. De aparte kamers voorzien van doorleefde meubilering, smukken het geheel op tot een gezellige ontmoetingsplaats waar de chef met veel liefde voor het vak zijn favorieten serveert. Naast klassieke snacks en een uitgebreide keuze aan overheerlijke salades, komt ook de verfijnde gastronoom er aan zijn trekken. De dagelijks veranderende suggesties zijn niet te versmaden. Bij gebrek aan tijd, is er 's middags steeds een vlotte lunch voorhanden. De verdieping van het voormalig sigarenfabriekje is uitermate geschikt voor etentjes tot maximum 40 personen. 7 op 7 open, van maandag tot zondag van 12u-15u en van 18u-23u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES

Ramen & deuren

Glazen deuren. Zandstralen op glas, specialist in glazen deuren, elektrische schuifdeuren. Alle modellen worden op maat gemaakt. Gezandstraalde of gewone spiegels, spiegelwanden. Toonzaal open op woensdag van 13u-17u en op zaterdag van 10u-15u.

Keukens Huishoudtoestellen - electro Verlichting

Electrohandel - inbouwapparaten keuken. Groothandel. Alle merken kleine electro : Siemens, Philips, Samsung, Miele. Installatiemateriaal Draka, Niko, Tiano enz. 50% RES: Designverlichting - Modular - Podium -Wever & Ducre - Delta Lights ea. 100% RES: Eigen fabrikaat DB - D-light

Schoonheidsinstituten

Specialisatie permanente make-up: ogen, lippen, wenkbrauwen. Alle schoonheidszorgen, gelaat en lichaam. Afslanking. Permanente ontharing. Kwaliteit en ontspanning staan centraal.

Marketing

Wij zijn een marketingbureau gelegen in hartje Aalst. Samen bouwen we aan uw succes. Nood aan een consistente huisstijl, een nieuwe website, een gebruiksvriendelijke webshop of advies om de conversie van uw zaak te verhogen? Dan zijn wij de partner die u zoekt en gaan wij graag de uitdaging aan met u. Green Bananas zet zich 100% in voor uw zaak, bij ons rijpt uw project.

Televisie en radiotoestellen Multimedia

Kompakt-hifi staat voor merken als Quad, Denon, B&W, Cyrus, Rotel, Classé, Meridian, Marantz, Mark Levinson, Loewe, Sim2, Stewart en Projecta. Naast de hifi hebben wij een professionele afdeling sonorisatie, gericht op horeca, winkels en burelen. Een goede sonorisatie biedt een aangename en overal gelijk gespreide klank, want dit vraagt méér dan gewoon enkele luidsprekers ophangen. Naast de ervaring in stereo installaties worden steeds de laatste ontwikkelingen in "home-cinema" opgevolgd. Kompakt-hifi heeft een uitstekende expertise in surround versterkers, Dvd-spelers, Led televisietoestellen, en echte (video) grootschermprojectoren. Zo leert u bij Kompakt-hifi heel duidelijk het verschil tussen 'dataprojectoren' en 'film' projectoren. Deze specialisatie blijft ook zeer actueel: Ultra High Definitie en 'Streaming Audio en Video' zijn hier gemeengoed. Ook voor multi room beeld- en geluidstoepassingen kunt u bij Kompakt-hifi terecht. Ook in televisietoestellen is een héél selectieve keuze gemaakt en hier is Loewe ons hoofdmerk. Dit omwille van zijn superieure beeldkwaliteit, vormgeving en integratie in ieders leefomgeving. Als "echte" speciaalzaak is "Kompakt-hifi" ook erkend voor ISF- en audio kalibraties. Bouwprojecten en verbouwingen zijn dankbare momenten om de juiste kabels op de juiste plaats te laten installeren. Zoekt U een echt muzikale geluidsinstallatie of kleurechte televisie of projector? Neem dan contact op met Kompakt-hifi! Open van dinsdag tot en met zaterdag telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 18u.

Wijnen - sterke dranken

Import van alle wereldwijnen met specialisatie Zuid-Afrika.

Bloemen en planten

Bloemen en planten en bloemstukken voor alle gelegenheden. Open op maandag en donderdag van 9u-12u30 en van 13u-18u, vrijdag van 9u-12u30 en van 13u-19u, zaterdag van 9u-18u, zondag van 9u-12u30. Gesloten op dinsdag en woensdag. Ook open op feestdagen van 9u-12u30.

Autobanden

Nieuwe en occasie banden, uitlijning, balanceren, vulkaniseren, velgen - alle merken. Uitlijning aan 100% RES. Hoger RES % altijd te bespreken.

Autosport Evenementen - organisatie - presentator

U bent autoliefhebber? U heeft een bedrijf? U wenst geen grote bedragen te spenderen aan autosportsponsoring? U wenst wel te netwerken in de wereld van de autosport? U bent er graag bij, naast en op de racebaan? Dan hebben wij de ideale formule voor u: Manager on wheels! Voor slechts 1.900 RES, excl. BTW per jaar (elk jaar opzegbaar) wordt u lid van Manager on wheels! U wordt uitgenodigd op 4 evenementen per jaar (te kiezen uit meer dan 10 data). 3 keer als Vip gast om een wedstrijd bij te wonen. 1 keer om zelf achter het stuur te kruipen van een racewagen (BMW). Volledige begeleiding. Op al deze incentives kan u kennismaken met tal van bedrijfsleiders! 24u van Zolder inbegrepen! Tickets accumuleerbaar! Optie: voor 1.000 euro extra kan u met een Porsche rijden! Verzekering altijd inbegrepen! Meer info of inschrijven via: jurgen@vanhover.be.

Auto - merkvertegenwoordigers Auto - tweedehands Garage - onderhoud

Toyota concessie. Nissan Trucks. Verkoop nieuwe wagens. Tweedehandswagens. Onderhoud. RES-bedrag te bespreken.

Schilderwerken - buiten Zonnewering - dekzeilen

Zonwering, schilderwerken, behangwerken.

Binnenhuisinrichting - wooninrichting Gordijnen Vloerbekleding Geschenken Meubelen

Het juiste adres voor overgordijnen, gordijnen, vloerbekleding, meubelen, tapijten, interieurinrichting. Open van dinsdag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u tot 18u30. Zaterdag van 10u tot 18u. Zondag en maandag gesloten. Hoger RES% altijd te bespreken.

Restaurant

De Palace Club is sinds 1976 een gevestigde waarde en tevens het enigste nachtrestaurant in de regio. De zaak ligt in het centrum van Aalst net naast de bioscoop op ca. 300m van de Grote Markt. De dichtstbijzijnde parking bevindt zich slechts op 200m in de Ridderstraat. In dit uniek maar toch gezellig kader kan u er 7/7 genieten van een drankje of één van onze typisch Belgische gerechten. Alle gerechten kunnen ook afgehaald worden. Onze zaak is tevens ook gekend als een ideale uitvalbasis in combinatie met een bioscoopavondje aangezien de bediening uitermate vlot verloopt. Met een capaciteit van 115 zitplaatsen is reserveren enkel een must voor groepen. Openingsuren: Alle dagen open van 18u tot 6u 's morgens. In het weekend tot 8u. De keuken is steeds doorlopend open.

Binnenhuisinrichting - wooninrichting Winkelinrichting Meubelen - ontwerp & uitvoering

Een kwart eeuw ervaring. Wie droomt er nu niet van een mooi interieur? Een leefomgeving aangepast aan uw eigen noden, verlangens en persoonlijkheid of een werkomgeving waar het heerlijk vertoeven is voor uzelf, uw personeel en vooral voor uw klanten. Veelal lijken schitterende interieurs enkel weggelegd voor zeer kapitaalkrachtige mensen of staan ze als model "in de boekjes". Niets is minder waar! Ons gepassioneerd team doet er alles aan om u als klant, zijn droominterieur te bezorgen binnen de strakke lijnen van het vooropgestelde budget. Ons team is samengesteld uit een architect, interieurontwerper, commerciële medewerker en technische mensen die samen met u op zoek gaan naar de ideale oplossing voor uw interieur. Op basis van een eerste verkennend gesprek met u als partner, worden uw specifieke noden en wensen zorgvuldig onderzocht en besproken, en wordt er vrijblijvend een offerte opgemaakt. En of het nu gaat om de inrichting van een keuken of een volledige woning, bureel, winkel of horecazaak, onze klanten hebben de keuze uit een uitgebreid gamma eigen maatwerk, aangevuld met gekende merken. De uitvoering van onze creaties wordt bovendien steeds stipt en met de nodige vakkennis opgevolgd: van de ruwbouwwerken tot de gordijnen.

Elektriciens Verlichting

Verlichting / Elektriciteit / Speciaalzaak / Groot - en kleinhandel in verlichting en lampen voor woning/industrie/bureel/winkel. Eigen studiedienst en plaatsingsdienst. Elektriciteitswerken in woning/handelszaken en industrie (*). (*) Gratis offerte na afspraak.

Communicatie - adviesbureaus

Sonar Media & Public Relations staat in voor het ontwikkelen, onderhouden en actief ondersteunen van contacten tussen een bedrijf en haar publieksgroepen. Daartoe wordt gebruik gemaakt van interne en externe communicatie om een bepaald publiek te informeren of te beïnvloeden met behulp van teksten, beeldmateriaal, acties en/of speciale gebeurtenissen. In nauw overleg met uw bedrijf of organisatie maak ik een communicatiestrategie op waarbij het menselijke aspect sterk naar voor komt. Dit houdt in dat er ruim de tijd wordt genomen voor een uitgebreid interview met u rond historiek, strategie en doelstellingen van uw bedrijf. Alleen op deze manier komen we tot een waardevol iets.

Catering Feestzalen Traiteurs Restaurant

In ons restaurant kunt u dagelijks genieten van heerlijke versbereide gerechten. Bovendien bieden wij ook een traiteurdienst aan waarbij u een brede waaier aan keuzemogelijkheden hebt voor uw bedrijfsfeest, walking dinner, receptie,... Op onze website vindt u een voorproefje van wat wij te bieden hebben. U vindt er meer informatie over ons restaurant, onze cateringdienst, workshops en kookdemo's. Ook voor een overzicht van onze speciale menu's en dagschotels kunt u hier terecht. Hebt u vragen of wenst u een reservatie te maken? Neem dan telefonisch contact op of via onze contactpagina op onze website. U bent van harte welkom! Openingsuren: maandag van 12u-14u & 19u-21u - dinsdag & woensdag gesloten (behalve voor groepen & catering) - donderdag & vrijdag van 12u-14u & 19u-21u - zaterdag van 19u-21u ('s middags open voor groepen & catering), zondag van 12u-14u. Wij aanvaarden het volledige bedrag in RES.

Autosport Evenementen - organisatie - presentator

V.I.P. Incentives op circuit - Exposure, imagebuilding, sponsoring en interessante contacten via de boeiende wereld van de racerij. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen : Maak een afspraak via jurgen@vanhover.be of bel 0495 20 77 20. Volledig bedrag mag in RES betaald worden.

Traiteurs Restaurant

Peter weet wat hij doet: hij ging naar de beste koksschool en kreeg een opleiding in toprestaurants ('t Laurierblad, Interscaldes, 't Overhamme enz.). Hij weet dus heel goed wat goed en wat niet goed is! Peter behaalde ook een graduaat marketing en dus weet hij ook wat commercieel is. Voor zijn eigen eethuis deed hij afstand van de grote gastronomie. In 't Verschil wil hij de mensen gewoon een gezellig moment verkopen. Dat betekent : een ontspannen sfeer, vriendelijke bediening en alledaagse gerechten in voldoende hoeveelheid aan prijzen die niet te zwaar op de maag liggen (de snelle lunch met voor- en hoofdgerecht kost 16 euro). En dan zijn er nuances, die maken dat de mensen voelen dat er voor hen wordt gezorgd, zoals het stoffen servet en van properheid blinkende glazen en bestekken. "Alles is hier vers," zegt Peter Maertens, "behalve de tomaten, want die zijn beter uit blik." (Knack magazine). Het verschil is alle dagen open, enkel op woensdag, zaterdagmiddag & zondag (tenzij voor groepen vanaf 25 personen) zijn ze gesloten. Alle info vindt u op de website.

Restaurant

Restaurant Walili heet u van harte welkom en heeft als doel u te laten genieten van de traditionele Marokkaanse keuken, steeds bereid met dagverse producten. Dit betekent dat u enerzijds kunt rekenen op enkele klassieke gerechten, maar dat u anderzijds tevens lokale specialiteiten krijgt voorgeschoteld. Ontdek dan ook zeker en vast onze paradepaardjes, meer bepaald de tajine en de couscous, waarbij u kunt genieten van een fris voorgerecht en lekker dessert. Verder serveren wij u eveneens onze lekkerste vlees- en visgerechten en beste wijnen aan een eerlijke prijs, vergezeld van een vriendelijke bediening. Kom dus gerust een kijkje op deze website en kom gezellig binnen bij Restaurant Walili waar wij klassiek en modern combineren om u van een bijzondere eetervaring te laten genieten. En of u nu 's avonds of 's middags komt, u kunt altijd op onze ervaren chef-koks rekenen. Aarzel dus niet ons te contacteren voor meer informatie of het maken van een reservatie.

Restaurant

In 1975 werd in het hartje van Aalst ''Yok Tha'' gevestigd door de familie Lee. Twee generaties lang baten de Lee's deze zaak uit, in 1984 werd het huidig pand, een prachtig herenhuis, in gebruik genomen. De patroon staat aan 't fornuis in deze zaak met een ruim gezellig interieur, een mooi zonneterras met kinderspeeltuin. Het is een kindvriendelijk familie-restaurant waar de volwassenen en kinderen even graag worden gezien. Elke eerste vrijdagavond van de maand wordt er een buffet à volonté gehouden, kinderen onder 6 jaar eten gratis mee.

Advocaten

Specialisaties: Burgerlijk recht: personen - en familierecht (huwelijk, wettelijke samenwoning, feitelijke samenwoning, echtscheiding, alimentatie, ...), jeugdrecht, erfrecht, vermogens - en successieplanning, woninghuur (geschillen ...). Vennootschapsrecht en handelsrecht: handelshuur, handelsgeschillen, incasso (invordering van facturen, leningen, ...), algemeen vennootschapsrecht, oprichting van vennootschappen, bijstand voor ondernemingen in moeilijkheden. Sociaal en arbeidsrecht: geschillen werkgever-werknemer (ontslag, ...), arbeidsovereenkomsten, onderhandelingen met de RSZ. Strafrecht: algemeen strafrecht, strafrechtelijke verdediging wegens inbreuken op verkeerswetgeving. Verkeersrecht: strafrechtelijke vervolging voor de politierechtbank (vervolging verkeersovertredingen), schade en letselschade, recuperatie van schade via burgerlijke en strafrechtelijke procedures, verhaal op verzekeraars, regres namens verzekeringsmaatschappijen. Aannemingsrecht: geschillen architect, aannemer en bouwheer. U kan het volledige bedrag in RES betalen.

Catering

Catering is een vak apart. Ten Dauwe heeft twintig jaar ervaring in deze 'discipline' en weet perfect hoe elk project tot een goed einde moet worden gebracht. Onze diensten zijn zeer ruim en gaan van eenvoudige belegde broodjes tot uitermate verfijnde traiteurschotels en de catering bij evenementen. Voor dat laatste overleggen we altijd tot in het kleinste detail met de klant om zo de juiste formule en prijs te bepalen. Hierbij staan we niet enkel in voor het culinaire aspect, maar verzorgen we ook de complete organisatie van het evenement. Alles is daarbij mogelijk: ceremoniewagens, taxi's, tentenverhuur, unieke locaties, animatie, noem maar op. Omdat elk feest anders verloopt, werken wij stap voor stap alle details uit in samenwerking met de klant. Daarnaast kunt u ook onze standaardformules naar eigen keuze aanpassen. Ten Dauwe foodtruck concepten voor groepen en events vanaf 50 personen. Uitwerking van originele foodtruck totaalconcepten voor: huwelijken, personeelsfeesten, alle all-in concepten vanaf 100 personen. Dit mét personeel, dranken,... alles kan, niets moet... Onze specialiteit: recepties en walking dinners!

Drukkers - digitaal Drukkers - offset

Folders, brochures tijdschriften, catalogi, boeken, mailings, posterprinting, handelsdrukwerken, BTW documenten, meerkleurendrukwerken tot formaat 72x102 cm.

Feestzalen

U plant een huwelijksfeest, Communiefeest, babyborrel of bedrijfshappening? Feestzaal Ten Dauwe, gelegen op de grens van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen is de ideale locatie voor allerlei evenementen. Ook voor discrete rouwmaaltijden kan u bij Ten Dauwe terecht? Onze kindvriendelijke feestzaal biedt plaats aan 310 personen zittend en 500 staand en kan indien nodig in compartimenten worden ingedeeld. Al naargelang uw visie en budget zorgen wij voor de complete aankleding en organisatie van uw feest, uiteraard inclusief het culinaire aspect. Daarbij werken we steeds met dagverse producten op basis van de Franse keuken met een toets van de hedendaagse keukentrends. Bij ons geen piepkleine porties, maar steeds ruim voldoende, zonder te overdrijven. Tot slot geniet u ook van het stijlvolle interieur van de zaal en van tal van voorzieningen, zoals een ruime parking. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een feest dat u nimmer meer vergeet!

Kantoormaterialen

PAPIERROL.COM! Dé specialist in thermisch of non-thermisch papierrollen, inktlinten enz. Onze service naar de RES-leden: bestel nu uw papierrollen, kassarollen, inktlinten op onze per telefoon, of per fax. Vervoerkosten 5,00 euro, gratis levering franco België voor orders vanaf 45,00 euro! Levering max. 48 uur na ontvangst betaling. Levering binnen het 8 werkuur max. voor bestellingen van 4 dozen min., betaling onder rembours. Al onze producten zijn altijd voorradig. Staffelkortingen op bijna al onze papierrollen en kassarollen. Zie onze promoties op onze website en op www.res.be. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES.

Groothandel in non-food producten Tuinbouwmachines / grasmaaiers Sauna - installaties Meubelen - tuin Springkastelen

Groothandel in tuinbouwmachines - tuinmeubelen - sauna's - springkasterelen - elektrische kinderwagen - …

Grafische ontwerpen Webdesign & e-commerce

Webspice ontwerpt databasegestuurde websites waarbij de klant zelf webmaster is. Via de Webspice database module kunt u eenvoudig uw website aanpassen.

Architecten Bouwpromotor Experts

Als jong, dynamisch ingenieursbureau streven wij ernaar om u als bouwheer zo goed mogelijk bij te staan met de nodige studies, keuringen en adviezen tijdens het volledig bouwproces.

Artiesten-Kunstenaars

Animatie voor iedere organisatie: poppentheater, troubadour, Muzikaal Urgentie Team,… Op afspraak. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Bakkerij - brood en banket

Bij deze warme bakker kan je terecht voor de lekkerste broden, koffiekoeken, taarten,… Geopend van 7u-12u30 en van 13u30-18u. Maandag, dinsdag en feestdagen gesloten. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Sportclubs

Top Division Men 2. Sponsoring mogelijk via RES (te bespreken). Alle thuismatchen en trainingen gaan door in Sporthal "De Demervallei", Demervallei 8 te Aarschot.

Dekbedden - donsdekens Matrassen Meubelen - bedden Meubelen - waterbedden

De exclusieve beddenspeciaalzaak. Voor de juiste keuze en een goed advies bent u bij ons op het juiste adres. Bedbodems, bedombouw, bedtextiel, boxsprings, matrassen & waterbedden. Merken: Tempur, Auping, Aero sleep, Kreamat, Swissflex, Jensen, Poseidon, Anker bredding, Magnitude, Sleep-line. Belgian's premier supplier. Open van dinsdag tot zaterdag van 10u tot 19u. Zondag van 13u tot 19u. Maandag sluitingsdag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 5.000 RES. Meer RES bespreekbaar.

Restaurant

Olivier Gohy en zijn team verwelkomen u in een aangename interieur. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en een passie voor koken. U geniet van de echte smaken van Italië en de mediterrane regio. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 500 RES.

Fotografen

Een portret van jezelf? Een ingelijste vergroting in je eigen huis? Of op zoek naar het juiste beeld voor uw bedrijf, uw product of team? Dan ben je bij Berten Fotografie aan het juiste adres. Neem zeker contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Boomkwekerijen - groot / kleinhandel Omheiningen - afsluitingen Tuinaanleg en -onderhoud Tuinhuisjes / carports / tuinhout Vijvers - aanleg & toebehoren Tuincentra - tuindecoratie - tuinmaterialen

Droomt u van een mooi aangelegde tuin om in te verpozen of wilt u uw bestaande tuin graag omtoveren tot een groene oase van rust? Boomkwekerij De Groene helpt u graag met uw plannen! Ons bedrijf in Aarschot levert al meer dan twintig jaar kwaliteit af en specialiseert zich naast tuin- en vijveraanleg ook in het kweken van bomen en planten en het verdelen van compost en boomschors. Ook hebben wij prachtige granieten fonteinen en allerhande tuinbeelden. Wij komen eveneens bij u een tuinhuis, tuinafscherming of een carport installeren. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8u-17u en op zaterdag tot 16u. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Meer RES bespreekbaar.

Juwelen - fantasie Lederwaren Schoenen

Schoenen, handtassen, sjaaltjes en juwelen. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Schoonheidsproducten Sauna

Aron en Tom zijn jonge, enthousiaste en gedreven ondernemers met ervaring in de horeca- en wellnesswereld. Een goede service en tophygiëne aan scherpe prijzen staan bij Carpe Diem centraal. Carpe Diem past zich aan aan de klant. Hebt u speciale wensen? Aarzel niet om deze te vermelden! Carpe Diem hoopt een vertrouwelijke en discrete band op te bouwen met zijn klanten, bij ons zijn jullie geen nummer in ons klantenbestand. Carpe Diem is een nieuw concept dat Aarschot rijker maakt. Carpe Diem biedt 2 privé relaxruimtes aan. Beide sauna's waarborgen 100% privacy! U kan kiezen tussen de Comfort- en de Premium Relaxruimte. Carpe Diem is geopend van dinsdag tem zondag, van 12u00 's middags tot 02u00 's nachts (op zondag tot 00u00). Maak een afspraak via www.carpe-diem-aarschot.be. Ook verkoop van beauty-producten. Wij aanvaarden het volledige bedrag in RES tot 250 RES. Meer RES steeds bespreekbaar.

Schoonheidsinstituten Sauna

Aron en Tom zijn jonge, enthousiaste en gedreven ondernemers met ervaring in de horeca- en wellnesswereld. Een goede service en tophygiëne aan scherpe prijzen staan bij Carpe Diem centraal. Carpe Diem past zich aan aan de klant. Hebt u speciale wensen? Aarzel niet om deze te vermelden! Carpe Diem hoopt een vertrouwelijke en discrete band op te bouwen met zijn klanten, bij ons zijn jullie geen nummer in ons klantenbestand. Carpe Diem is een nieuw concept dat Aarschot rijker maakt. Carpe Diem biedt 2 privé relaxruimtes aan. Beide sauna's waarborgen 100% privacy! U kan kiezen tussen de Comfort- en de Premium Relaxruimte. Carpe Diem is geopend van dinsdag tem zondag, van 12u00 's middags tot 02u00 's nachts (op zondag tot 00u00). Maak een afspraak via www.carpe-diem-aarschot.be. Ook verkoop van beauty-producten. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Sportclubs

Basketbalploeg. Voor sponsoring mag u contact opnemen Kosta Kourits op het nummer 0475 89 41 87.

Ramen & deuren Rolluiken

Ramen en deuren in pvc, aluminium en hout. Voor renovatie en nieuwbouw. Dankzij "Profel" past Csystems zich aan uw stijl aan! Met onze moderne fabricagetechnieken kunnen wij alle mogelijke vormen aan. Daarnaast biedt Csystems een ruim en gevarieerd assortiment toebehoren. Onze producten zijn bijgevolg een voortdurende prikkeling van uw creativiteit tijdens uw zoektocht naar het perfecte profiel. Wat ook de stijl van uw droomwoning is, Csystems biedt u totale vrijheid van ontwerp. Kom dan zeker eens langs in een van onze showrooms... je Csystems adviseur zal u begeleiden om de juiste keuze te maken. Heeft U weinig tijd? Wij maken graag een afspraak met u, bij u thuis op een tijdstip dat u past. Dit ook na de kantooruren of in het weekend. Met uw ideeën en onze ervaring komen we beslist tot een creatief en duurzaam resultaat.

Computer - software

Bent u op zoek naar een degelijke bedrijf voor uw industrieel automatiseringsproject en wil u een eerlijke oplossing? Dan is Dastronic de geschikte partner voor uw automatisering.

Elektriciens

Op zoek naar een ervaren vakman voor al uw elektriciteitswerken van uw nieuwbouw of renovatieprojecten? Dan bent u aan het juiste adres bij Elektriciteitswerken Geert Andries.

Herboristen Dieet- en natuurvoeding Schoonheidsinstituten Voedingssupplementen

Gratis lichaamsanalyse, voedingsadvies, sportbegeleiding. Onafhankelijk distributeur Herbalife. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Evenementen - organisatie - presentator

Exclusief eventburo met oa. Hospitality Awards (Horeca- en Retail Awards). De Oscars van de kleine en middelgrote Horeca- en Retail-uitbaters: www.horecaawards.com - www.retailawards.be.

Dakwerken Gevelwerken Plafonds - spanplafonds Renovatiewerken Vloer- en tegelwerken Winkelinrichting

Dakwerken, gevelbekleding, vloeren, valse plafonds en muren, winkelinrichting, totale renovatie/nieuwbouw, terrassen, isolatiewerken, kunstgras leggen.

Restaurant

Asia (India/Nepalese), natural/fresh food, spicy/not spicy). Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Juwelen - fantasie Kleding - dames Kleurconsulent Lederwaren

Bij Nina Caro vindt u alle modeaccessoires om uw doordeweekse of feestoutfit compleet te maken. Verdeler van Oozoo horloges, handtassen, sjaals, fantasiejuwelen, wandelstokparaplu's en andere modeaccessoires worden op een overzichtelijke manier tentoongesteld in deze gezellige winkel. Vindt u toch niet meteen wat u zoekt, dan helpt men u graag verder met persoonlijk stijl -en kleuradvies. Bovendien wordt het uitgebreide gamma wekelijks vernieuwd, zodat u steeds het passende juweel of accessoire bij Nina Caro vindt! Wij verkopen ook dameskleding. Christianne Andelhofs verwelkomt u graag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Verhuur - materiaal voor recepties Drankencentrale - bierhandel Wijnen - sterke dranken

Uitgebreid assortiment van bieren, wijnen en champagnes die we zelf invoeren. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij organiseren regelmatig wijndegustaties voor onze klanten. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES tot 125 RES (excl. leeggoed) op alle frisdranken, waters, bieren, wijnen, champagnes en bubbels, geschenkenmanden en koffie. Geen RES-Betalingen mogelijk op sterke dranken en tabakswaren. Op verhuring van materialen aanvaarden we het volledige bedrag in RES: verschillende drankenfrigo's (bak- en windowcoolers), stoelen en tafels (van gewone tafels tot staantafels), mobiele tappen, togen, spoelbakken,… u vindt alles bij ons. Tijdig bestellen is zeker een must. Kom even langs, wij luisteren graag naar uw wensen. Open van dinsdag tot vrijdag van 8u-18u30, zaterdag van 8u-18u. Zondag en maandag gesloten.

Binnenhuisinrichting - wooninrichting Inlijstingen - kaders Kunstgalerijen

Aanbevolen Inlijster bij de Fine Art Trade Guild in Londen. Alle inlijstingen, groot assortiment wissellijsten, spiegels, fotokaders, kunstrestauraties, ophangsystemen. Uitgebreid gamma originele kunst en kunstreproducties. Wisselende tentoonstellingen - Speciale kortingen voor kunstenaars en hobbyclubs. Open van di-vrij van 10u-12u en van 13u-18u30, zaterdag tot 18u. RES-leden zijn ook welkom na afspraak! Alle info op onze website www.quadro.be.

Kleding - dames

Queens Fashion biedt in haar winkels in Leuven, Diest, Hasselt en Aarschot tiener- en dameskleding aan in een hippe en betaalbare mix. Iedereen die jong van geest is kan er terecht voor een outfit die net dat tikkeltje anders is. Vrouwelijke stadskleding, de feestjurk die je net zoekt of eerder iets casuals; je vindt het allemaal terug bij Queens. Met wekelijkse leveringen valt er altijd iets nieuws te ontdekken. Leuke merken zoals CKS, Anonyme Designers, Vila, Compania Fantastica, Only, Vero Moda, Ichi, Kocca, Tom Tailor, Darling, afgewerkt met accessoires van Pieces en Parfois. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES.

Droogkuis - wasserij Naaigerief

Meer dan 23 jaar ervaring als zelfstandige in de stomerij. Door de kwaliteit en service die deze stomerij/wasserij biedt, worden zij erg gewaardeerd door hun klanten. Specialiteit van Sneeuwvlokje zijn gordijnen en overgordijnen, maar u kan er ook terecht voor gewone kledij, trouwkleding, donsdekens, tapijten, leder,... Tevens kan u bij Sneeuwvlokje terecht voor het retoucheren van kledij. Wie liever zelf aan de slag gaat kan zijn keuze maken uit het assortiment stoffen en naaigerief. Open van maandag tot vrijdag van 8u30-12u en van 13u-18u. Zaterdag van 8u30-12u en van 13u tot 17u. Gesloten op donderdag en zondag.

Brasserie - taverne - bistro Cafe Restaurant

Theatercafé /Taverne/Brasserie. Muzikaal- en artistiek trefpunt zondag. Amusementsprogramma's op zaterdagavond. Ideaal voor een businesslunch of snelle hap! Keuken op maat van ieders beurs. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Op inkomtickets showavonden op zaterdagavond (zie website - www.goudenleeuwke.be) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 100 RES.

Schoonmaakbedrijf

Onderhoud van scholen, horeca, appartementen. Ramenwas voor bedrijven en particulieren. Ontmossen en schoonmaak van dakgoten.

Speciaalzaak van thee, enkele kwaliteitskoffies en Hagelandse streekproducten, in hartje Aarschot. Geschenkmanden voor alle gelegenheden, workshops en theeproeverijen. Meer info op onze website. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Schoonmaakbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in opruimen, ontruimen, ontsmetten en opkuis van alle woningen. 24 uur service. Wij werken over gans België. Gratis prijsofferte.

Alarm- en beveiligingssystemen Brandkasten Ramen & deuren Sloten - sleutels

Wij openen en vervangen alle sloten altijd binnen het uur. Bent u buitengesloten? Wij kunnen u dag en nacht helpen, 24u per dag, 7 dagen per week. Wij doen alle deuren open, snel en zonder schade. Onze diensten: Beveiliging van ramen en deuren voor appartementen, woningen, winkels & industrie - Openen en beveiligen van deuren - Sloten en sleutels - Brandkasten, kluizen - Gepantserde, brandwerende deuren - Hoogwaardige veiligheidscilinders - Ontwerpen van sluitplannen - Meerpuntssluitingen voor hout, alu en pvc - Zelfvergrendelende anti-paniek sloten - Camerabewaking - Brievenbussen - Vervangen en plaatsen van sloten - Inbraakpreventie - 24/24 depannage. Opgelet: wij hebben geen winkel, u kan ons steeds telefonisch contacteren.

Kuuroord Bed & breakfast / vakantiewoningen

B & B, wellness, massages. Even genoeg van het drukke leven? Neem dan zeker de tijd om te relaxen en te genieten. Na enkele uurtjes van gezelligheid, warmte en totale rust voelt u zich weer als herboren. Verscholen in een prachtige groene omgeving kan u ons paradijsje komen ontdekken: terras met jacuzzi en lounge set met zicht op tuinvijver en waterval, infrarood- en Finse sauna, buitendouche en trek-emmer, relaxruimte met haardvuur, ruime inloopdouche, twee ontspannende massagezetels, etc. Voor wie na dat ontspannen liever niet meer naar huis rijdt, bieden wij een kamer aan als bed and breakfast. 's Ochtends kan u genieten van een lekker ontbijt en zelfs een ontspannende massage. Kortom, bij het Vlinderparadijs geniet u het volledige totaalpakket. Wij aanvaarden het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Horeca leverancier voeding en dranken Biologische producten

We hebben een aanbod van een drietal biobieren die ambachtelijk gebrouwen worden in de huisbrouwerij Den Hopperd, brouwerij van hoge goesting, in Hulshout. Er is de Liza, een honingtripel van 9%, de Trinkel, een spelttripel van 8% en de Zwarte Madam/Blackout XXX, een stout van 9,3%. Deze bieren zijn leverbaar in dozen van 24 flessen 33 cl en op vat. Ook eigen bierglazen zijn beschikbaar. Levering aan huis is mogelijk. 50% RES met plezier, en meer is mogelijk in overleg.

Matrassen Meubelen - bedden Meubelen - waterbedden

Hoogwaardig gezond slapen. Wasbare antiallergische matrassen. Meer RES steeds bespreekbaar.

Biologische producten Voeding

Bio hoevewinkel, verse groenten en fruit, biologisch vlees, zelfgebakken brood, biologische droge voeding. Open op dinsdag en woensdag van 13u-19u, vrijdag van 9u30-19u, zaterdag van 9u30-16u. Gesloten op zondag, maandag en donderdag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Restaurant T Kiekeskot gelegen op de hoek Hoevelei/Antwerpsesteenweg (A12). Specialiteiten: kip aan 't spit, ribbekes, maar ook steak wordt met plezier voor u bereid. Uithaal van kip aan 't spit mogelijk. Alle dagen open van 11u tot 22u. Dinsdag & woensdag gesloten.

Beheer van gebouwen Experts Studiebureau

Uw bureau voor het uitwerken van al uw bouwprojecten in nieuwbouw en renovatie, zowel voor utiliteitsbouw, handelszaken als voor woningbouw. We treden daarbij op in een coördinerende rol van projectleider met architecten, ingenieurs, aannemers en gebruikers en kunnen u dit aanbieden in een totaalpakket, samen met veiligheidscoördinatie en EPB. Reeds sedert 1980 zijn we bezig met projecten in de sfeer van duurzame bouw en ecologische uitgangspunten en zijn dan ook bekend met de aanleg van o.a. groendaken, zwemvijvers, waterzuivering, energiebesparing, warmtepompen, natuurlijke verven en materialen… RES wordt aanvaard voor 50% van het nettobedrag.

Waterbehandeling

Bonte Regenwaterrecuperatie levert systemen en installaties voor de recuperatie van regenwater, dit zowel bovengronds als ondergronds. Wij bieden het volledige gamma aan van het Duitse Graf, die op vandaag de Europese marktleider is in materiaal voor de recuperatie en het hergebruik van regenwater. Info per mail of telefonisch. RES-Bedrag te bespreken per project.

Bakkerij - brood en banket Chocolatiers

Fijn gebak en overheerlijk brood, pralines.Suikervrije artikelen. Alles van hoogstaande kwaliteit. Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag van 7u30 tot 18u. Zaterdag van 7u tot 18u en zondag van 7u tot 12u. Gesloten op donderdag.

Centrale verwarming

Eco Friendly cvba is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van pelletkachels en verwarmingsinstallaties op houtpellets. Pellets hebben een zeer hoge calorische waarde (5kWh). Pellets: de meest economische en ecologische brandstof! De verwarmingskosten met pellets vallen tot 50% lager uit dan met gas of elektriciteit. Eco Friendly levert en plaatst toestellen van volgende merken: Rika - Hergom - Extraflame - Ökofen - Ravelli - MCZ en Thermorossi. Verkoop in gans Vlaanderen, doch plaatsingen van pelletkachels- en cv-ketels gebeuren in principe enkel in een straal van 30 km rond Adegem/Eeklo. Tevens plaatsing van zonnepanelen mogelijk in combinatie met een pelletketel of cv-pelletkachel. Dienst na verkoop: onderhoud & herstellingen. Regelmatig toonzaalmodellen aan 50 tot 75% RES. Toonzaal te Adegem: open op zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u.

Omheiningen - afsluitingen Opritten - parkings - sierbestrating Poorten - automatisering Terrassen Tuinaanleg en -onderhoud Tuinhuisjes / carports / tuinhout

Algemeen onderhoud van uw tuin en oprichting van groene gebieden. Tuinen Peters is gelegen in De Panne, en is een erkend bedrijf sinds 2002. Ons bedrijf realiseert en ontwerpt de meeste originele en inventieve groenprojecten. Met onze gekwalificeerde teams en onze gespecialiseerde apparatuur weten we om uw tuincreatie van onderhoud te houden. Een tuin is als een levend beeld dat iemands persoonlijkheid overschrijft en dat is wat onze mensen elke dag doen. Tuin Peters is gespecialiseerd in de ontwikkeling van de groene ruimten, het bedrijf en zijn werknemers beheren verschillende gebieden: plaatsen van diverse afsluitingen - verhardingen - graszoden en kunstgras - vijvers en zwemvijvers - snoeien en vellen van bomen - tuinverlichting - beregening aanmaken zwembaden - schuifpoorten - tuinhuizen - houten terrassen - opritten - boorputten (enkel aan de kustlijn).

Kleding - dames Kleding - ontwerp

Hedendaagse ontwerpers aan 100 % RES. Van maat 36 tot 48 : Mais il est où le soleil, Les Gens, Rundholz, Accostages, Lino Factory, Cut Loose ; sjaals Wijn-Ants ; sieraden en juwelen : Ayala Bar, schoenen : Sergio tomani, hoeden. Kleding voor vrouwen met een verhaal. Openingsuren : wo,do,vr open van 10u00-12u00 en van 13u30 tot 18u30. Zat van 10u30 tot 18u00 Ma : op afspraak Di en Zon gesloten.

Vergaderzalen Restaurant

De Leie, dat is puur avontuur: boottochtjes, Vespa-ritjes én Nenuphar, één van die idyllische gastroparels op de oever van Vlaanderens mooiste. Speciaal voor zomerse dagen pakt het restaurant op haar verwarmd terras uit met nog meer (culi)belevenissen: gin-tonics met dat extra beetje cachet, zonnige gerechtjes à la burrata met trostomaten, basilicum en olijfolie of - nieuw - minibarbecue. Terwijl je de rivier ziet voorbijstromen, grill je aan tafel je eigen topstuk Simmenthal. Laat die zomer maar beginnen! Zo onovertroffen het terras, zo indrukwekkend mooi is het decor binnen. Tussen werk van Gustave De Smet en andere grote kunstenaars schitteren vis-, vegetarische én -vooral- vleesgerechten. Bijzondere rassen als Aberdeen Angus of Holsteiner, bereid in de open haard, laten je de echte, volle smaken van een goed stuk vlees herontdekken. Een apart zaaltje dat uitkijkt op het water is een droomlocatie voor vergaderingen 'with a view'. Open 7/7. In ons restaurant aanvaarden wij het volledige bedrag in RES. Voor onze vergaderzalen is het RES-Bedrag overeen te komen.

Alarm- en beveiligingssystemen Poorten - automatisering

Alarminstallaties voor privé en KMO, camerabeveiliging. Poort en hek automatisering. Parlofonie en vidéofonie. Verkoop, installatie - dienst na verkoop. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES.

Dieet- en natuurvoeding

Momentum is geschikt voor mannen én vrouwen die veilig, kort en effectief willen afslanken en daarbij behoefte hebben aan advies en begeleiding van een gecertificeerde afslankconsulent. Effectief afslanken zonder gedoe! Een zeer eenvoudig programma voor mensen met weinig tijd. Je eet enkel gezonde voeding, geen vervangmaaltijden, geen shakes, geen jojo-effect en geen honger! We motiveren je 9 weken lang om je doel te bereiken! Reserveer een gratis intake-gesprek! Enkel op afspraak.

Fotografen Grafische ontwerpen

Zelfstandig professioneel fotografe. Gespecialiseerd in de fotografie van kinderen. Portretten - evenementen: verjaardagsfeesten - zwangere vrouwen - geboortes - kinderen. Zelfstandig grafische ontwerper - bewerking van foto's en beelden. Corporate identity. Ontwerp van visitekaartjes, brochures en reclamefolders voor uw onderneming. Service aan huis of ontvangst in een feeëriek kader op het platteland dicht bij Brussel, op een unieke en rustige locatie. Een namiddag met de familie, een blije baby, een verjaardag, uw dochter die danst, de eerste dartele stapjes van uw hond of gewoon een portret van de mensen die u na aan het hart liggen. Ik fotografeer dagdagelijkse en/of belangrijke momenten van uw kinderen op de meest natuurlijke en eenvoudige manier. Wij aanvaarden het volledige bedrag in RES tot 500 euros.

Kapper - kapsalons

Ce-Line is een modern en eigentijds kapsalon gelegen in het landelijke, gezellige Alveringem. Onze missie is ervoor te zorgen dat jij mooi voor de dag komt. Een leuk kapsel of make-up die bij je past? Kom zeker eens langs. Door het gebruik van de professionele producten van Joico kunnen wij u verzekeren van een perfecte behandeling waarbij de haren optimaal verzorgd worden. Wij verwelkomen graag dames, heren en kids. Nieuwsgierig? kom vrijblijvend eens binnen, Wij staan voor u klaar! Open op dinsdag en woensdag van 9u-12u en van 13u30-18u30, donderdag van 13u30-21u, vrijdag van 8u-12u en van 13u30-18u, zaterdag van 8u-16u30. Gesloten op zondag, maandag en donderdagvoormiddag. Op haarverlengingen en extensions aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES.

Rijschool

Erkende rijschool voor motors, wagens, vrachtwagens, bussen. Speciale lessen ADR (gevaarlijke producten). Dag, avond en weekend lessen.. Vorming van rij-instructeurs. Uitrusting voor autorijschool wagens. Privé oefencircuits.

Verhuur - autos

Location de véhicules à moyen terme (minimum 1 mois). Type de véhicule : Bmw - VW - Skoda. Full Renting. Montant RES à négocier.

Traiteurs Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Restaurant-brasserie Bruxelloise ouvert du lundi au vendredi de 10h30 à 22h. Brunch le dimanche matin de 9h à 15h. Belle terrasse ensoleillée, service traiteur de 20 à 200 personnes, take away. Budget moyen entre 20 et 30 euros pp. Concert les jeudi soir. Nous acceptons le montant total en RES jusque 250 euros.

Muziekinstrumenten

Verkoop en aankoop van nieuwe en tweedehands piano's. Gelegen in Brussel, showroom van 600 m² en 400m² atelier. Meer dan 20 jaar ervaring waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat uw piano steeds het beste van zichzelf laat horen. Het instrument klinkt aangenaam in de oren van de muzikant en de luisteraar.

Drukkers - digitaal

Impression numérique petit et grand format de carte de visite, affiches, docs commerciaux,...

Badkamers Dakwerken Renovatiewerken Sanitair installateur

Entreprise fondée il y a 65 ans, entreprise agrée et enregistrée et affiliée au CSTC. Tous travaux de toiture, toits plats, velux, derbigum, isolation du toit, ardoise, éternit,… Sanitaire : réaménagement complet des salles de bains, douches (plafonnage, peinture, électricité, chauffage, carrelage, mobilier). La partie RES est à négocier en fonction du chantier.

Bar Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Cuisine européenne, plats à emporter, pizza, petit-déjeuner. Nous sommes situés à 2 pas de l'hôpital Erasme, ouvert 7/7 de 8h à 23h. Nous acceptons le montant total en RES jusqu'à 500 RES (par compte/par table).

Verhuur - graafmachines Verhuur - materialen & gereedschappen Verhuur - parketschuurders Verhuur - stellingen / hoogwerkers

Verhuur van steigers, hoogwerkers, stroomgroepen, compressoren, graafmachines van 5 tot 7 ton, diamantwerktuigen, parketbehandeling, betonvloer behandeling, verwarming.

Belettering - kleefletters Publiciteitssystemen

Entreprise enregistrée (03.326.01) spécialisée dans la fabrication et la placement d'enseignes lumineuses depuis plus de 40 ans. Tous types d'enseignes, lumineuses, néon, led, décoration de façade, lettrage, bâches publicitaires. Dépannages et réparations d'enseignes. La partie payable en RES est à négocier en fonction du chantier.

Computer - software Publiciteit - media Videoreportages

Immeractive is gevestigd in Brussel en ontwikkelt en levert visuele en interactieve oplossingen in 3D voor architectuur, vastgoed, stedenbouw, ruimtelijke ordening, erfgoed, museografie en toerisme. Het bedrijf ontwikkelt unieke eigen realtime 3D technologie die geschikt is voor de bouwsector, de bevordering van het erfgoed en de reconstructie van maquettes en modelbouw en virtuele stadsomgevingen in 3D op basis van architectuurplannen, geografische gegevens en archiefdocumenten. Producten/diensten interactieve 3D-maquettes, virtuele bezoeken in 3D, interactieve en immersieve 3D-simulators, 3D-films voor de architectuur en brochures, reconstructie van stadsomgevingen in 3D, websites met 3D voor de promotie van onroerend goed, softwareontwikkeling in realtime 3D, ontwikkeling van 3D-software voor iPad en Android, technische consulting en bijstand, levering van hardware voor 3D-visualisaties.

Immobilien - vastgoed

Immobilier, promotion immobilière, développement de projet immobilier, spécialisé dans l'hôtellerie et les logements étudiants. Achat et vente de bien.

Immobilien - vastgoed

Société Immobilière, promotion immobilière, réalisation de projet immobilier. Achat/vente.

Mailings - folderbedeling - persdistributie

28 jaar ervaring, wij respecteren de levertermijnen. Drukken van geïndividualiseerd drukwerk.

Immobilien - vastgoed

Agent Immobilier, syndic d'immeubles, gestion locative, achat, vente. Principalement dans la Région de Bruxelles. Les commission sont totalement payables en RES jusque 1.000 euros.

Horeca leverancier voeding en dranken

Belgische ontwerper en fabrikant van artisanale pasta sinds 2003. Wij fabriceren ook sauzen en gerechten op basis van pasta. 100% natuurlijk en 100% zonder bewaarmiddelen. Tagliatelle - Linguine - Papardelle - Lasagne - Ravioli - Cannelloni. Wij leveren in gans België. RES-Bedrag te bespreken.

Heftrucks

Verkoop, verhuur en reparatie van toestellen voor goederenbehandeling: transpaletten, vorkliften, Clarck, steekwagentjes,… - palletrekken. Op herstellingen geen RES. Importeur van DOM en PIMESPO.

Fotografen

Prysm Photography est une équipe de photographes professionnels actifs sur toute la Belgique, le Luxembourg et la France. Photos d'events, pubs, portrait d'entreprises, corporate, catalogue d'entreprise, création banque d'images pour entreprises, photos d'architectures, photos de groupes, fêtes, animation photo sur événements, défilé de mode, photo aérienne par drone… 100% RES jusque 1.000 euros (htva).

Drukkers - digitaal Drukkers - offset

Digitale en offset drukwerken, kleine en grote formaten. Ontwerp pre-press.

Centrale verwarming

Entreprise de Chauffage, petite installation jusque maximum 120 kw. Entretien et placement de chaudière ( gaz ou mazout). Entreprise agrée cerga. Nous sommes actifs dans la région de Bruxelles, Brabant Wallon et Brabant Flamand. La partie RES est à négocier en fonction du chantier.

Centrale verwarming

Entreprise de Chauffage pour grosse installation (de minimum 120 kw à … ). Spécialisés dans les copropriétés, services adaptés, bâtiments industriels,… La partie RES est à négocier en fonction du chantier. Nous sommes actif sur Bruxelles, Brabant Wallon et Brabant Flamand.

Binnenhuisinrichting - wooninrichting Gordijnen Stoffen - zijde

Winkel met stock, keuze, advies, goede prijs/kwaliteit verhouding en feeënvingers als je zelf geen geboren naaister bent. In ons atelier maken we ook Amerikaanse stores op maat. Openingsuren: van 10-13 uur en in de namiddag op afspraak. Iedere zaterdag op afspraak. Zondag en maandag gesloten.

Optometrist Opticien

Brillen Dior, Gucci, Kalvin Klein, Stark, Versace, Ray-Ban, Kipling, Police, Nikli.. Monturen voor kinderen en jeugd. Wegwerp contactlenzen, kleurlenzen. Barometers, verrekijkers Eschenbach, Oregon scientific.

Boekhouders / accountant / fiscaal advies

boekhouding

Communicatie - adviesbureaus Beurzen & expo - organisatie Evenementen - organisatie - presentator Publiciteit - radio / televisie Reclame & adviesbureau

Organisatie van evenementen, recepties, public relations. Full service event agency.

Huislinnen - bedlinnen Matrassen Meubelen - bedden

Literie Bottz, la literie autrement. Et si vous preniez le temps d'essayer votre prochain matelas ? Après des années d'expériences, notre PME a trouvé une solution novatrice pour le choix de votre prochaine literie de qualité. La recette ? Nous ne payons pas de vendeurs des journées à attendre les clients, nous ne louons pas de grandes surfaces. Nous travaillons dans de petites surfaces où la présentation des produits est optimisée et où vous êtes conseillés par de vrais professionnels. Sur rendez-vous, dans un espace chaleureux, vous testez à votre aise et sans engagement nos systèmes de literie. Notre souhait est de mettre en avant de petits fabricants belges de matelas, sommiers, boxsprings et cadres de lit. Ainsi, nous garantissons des produits résistants et à la finition soignée, un service après-vente performant, le respect des conditions de travail, une maitrise parfaite de nos charges,… Le résultat ? Des matelas à partir de 300 euros par personne livraison et installation inclues. Mais aussi une garantie réelle de satisfaction et des garanties jusqu'à 7 ans ! C'est un pari osé mais réussi pour notre PME dynamique liégeoise. Nous sommes ouvert sans rendez-vous le lundi et sur rendez-vous du mardi au dimanche. Nous acceptons le montant total en RES jusqu'à 1.000 RES (par achat/par carte/par personne), au-delà à négocier.

Rijschool

Erkende rijschool voor motors, wagens, vrachtwagens, bussen. Speciale lessen ADR (gevaarlijke producten). Dag, avond en weekend lessen. Vorming van rij-instructeurs. Uitrusting voor autorijschool wagens. Privé oefencircuits.

Machines & werktuigen Onderhouds en reinigingsproducten

Verdeler van hygiëneproducten, toiletpapier, onderhoudsproducten en -materiaal. Reinigingsmachines.

Bed & breakfast / vakantiewoningen Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Bed & Breakfast, ontbijt, lunch en diner met zicht op de jachthaven en het MAS. Alle dagen open van 9u tot 21u.

IT Ontwikkeling Grafische ontwerpen Webdesign & e-commerce

A Different Design ontwerpt en ontwikkeld mobiele apps en websites. Wij helpen uw zaak groeien met gebruiksvriendelijke apps, doelgerichte websites en dynamische webshops. Wij luisteren naar uw verhaal en maken een uniek ontwerp conform met wat uw potentiele klanten verwachten. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, kunnen we uw zaak beter online vertegenwoordigen en via een CMS kan u alles zelf gemakkelijk beheren. Surf naar onze website voor meer info. RES-Bedrag te overeen te komen.

Restaurant

ABC restaurant is een authentiek Chinees restaurant aan de voet van de pagodepoort in het Antwerpse Chinatown! Heerlijke dimsum, ha kou, wok en nog veel meer voor de liefhebbers van de Aziatische keuken. Open van maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 12u-23u. Gesloten op zondag en vrijdag.

Kantoormaterialen Drukkers - offset

Bij Adonis Envelops and printing personaliseert u al uw briefwisseling. Professioneel en met oog voor detail! Alle soorten enveloppen voor administratie en voor mailings. Druk of enveloppen van 1 tot 5 kleuren. Uit stock of in speciale fabricatie.

Publiciteitssystemen

Agrafa is een echte pionier op gebied van indooraffichage. Sinds 1989 verspreidt Agrafa culturele affiches/ posters in horeca en winkels (indoor) en in kadernetwerken (outdoor) en dit over heel België. Dankzij hun jarenlange ervaring staan ze garant voor een optimale zichtbaarheid van uw campagne. Stel, u organiseert een evenement (concert, bijeenkomst,… ) en u weet niet hoe u de publiciteit moet aanpakken? Agrafa helpt u hiermee door uw evenement de juiste zichtbaarheid te geven op de juiste plaatsen. RES bedrag te bespreken!

Restaurant

An's Hoeve biedt u een gevarieerde Belgisch-Franse keuken met uitgebreide mogelijkheden. An's Hoeve heeft een reputatie opgebouwd met de overheerlijke Chateaubriand, Côte à l'os en niet te versmaden visspecialiteiten. Elke week andere suggesties. Van november tot en met maart open van donderdag tot en met zondag. Van april tot en met eind oktober alle dagen open. Gedurende de maand januari is het restaurant traditioneel gesloten.

Evenementen - organisatie - presentator Brasserie - taverne - bistro Restaurant Bowling

Antwerp Bowling is een begrip in de Antwerpse regio op gebied van Bowling & entertainment. Na de geslaagde herlocatie naar Antwerpen Linkeroever wordt er op de 16 volautomatische banen weer gestriked en gespared dat het een lieve lust is. Bowling is dan ook hét entertainment bij uitstek om onder vrienden of familie eens voluit te ontspannen na de dagtaak. Elke dag gaan in Antwerp Bowling honderden enthousiaste Antwerpenaren 'de baan op' voor een spetterende partij bowling. Buiten de 16 computergestuurde bowlingbanen, zorgt de indoor speeltuin dat ook de allerkleinste hun hartje ophalen. Zijn de bowlingballen te zwaar geworden, speel gerust verder met de kleinere balletjes op onze Pool en snooker faciliteiten. Wens je een knabbeltje na de sportieve activiteit, kan je genieten van onze uitgebreide brasseriekaart, waar ieders honger kan gestild worden. Dit alles kan je combineren en vindt je in onze all-in brochure. Kortom, Antwerp Bowling your best taste for great fun. Open van maandag tot zondag van 13u30 tot 23u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES. Vanaf 25 personen en voor evenementen is het RES-Bedrag overeen te komen.

Brasserie - taverne - bistro Cafe Restaurant

Een gezellige plek in het hartje van Antwerpen vlakbij de kathedraal. Voor een kwalitatieve hap en een ontspannen drankje. Ook gekend voor het uitgebreide assortiment gerechten en wijnen met biologische ingrediënten. Naast de reguliere kaart ook dagelijkse uitgelezen suggesties en dagmenu's. Aangenaam terras in de achtertuin. Open van 12u tot 21u. Gesloten op maandag en dinsdag. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant Sandwich-bar

In het shophartje van Antwerpen stad ligt brasserie B87. Dit gezellig ontbijt & lunchbar is perfect te combineren met een dagje shopplezier. Soep van de dag, een broodje, lunchmenu of gewoon een vers kopje koffie? Stap B87 binnen en ontdek het aanbod. Open van maandag tot en met vrijdag van 8u-16u, zaterdag van 8u30-16u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 500 RES.

Restaurant

Visspecialiteiten. Open van woensdag tot en met zondag van 12u-14u en van 17u-22u. Gesloten op maandag en dinsdag. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Beenhouwerij - slagers

Slagerij Van Dun is een gezellige slagerij gelegen in het centrum van Antwerpen, waar ze al jaren bekend staan voor hun kwalitatief vlees. Specialiteit is lamsvlees, en daarnaast hebben ze ook een grote keuze aan runds-, kalfs- en varkensvlees evenals gevogelte en wild in het seizoen. Ook levering aan horeca in het Antwerpse. Alle dagen open van 8u tot 18u. Gesloten op donderdag en zondag. In onze beenhouwerij aanvaarden wij het volledige bedrag in RES. Voor levering aan restaurants (enkel in het Antwerpse) is het RES-Bedrag overeen te komen.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Koffie- en theebar, spirits, snacks, toasts en broodjes, salades, pasta's en ijsjes. Gigantisch groot terras. Open van maandag tot en met zaterdag van 8u30-19u, zondag van 12u-18u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Bar Restaurant

De grote markt van Antwerpen heeft 4 publiekstrekkers: Het stadhuis, de gildenhuizen, de Brabo fontein en Vlaanderens meest gekende karaokebar "Bonaparte". Dimitri Vantomme of DJ Dimi, entertainer en Jim-gezicht, zorgt steeds een keet vol ambiance. Sinds een paar jaar staat Bonaparte niet meer enkel achter de draaitafel, maar ook achter het fornuis. Elke zondag tussen 20u en 23u is het Pannenkoek! Een leuke show met een bekend gezicht, en natuurlijk pannenkoeken eten! Dus buckle your seatbelt en duik mee in de bruisende wereld van Bonaparte… Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 1.000 RES.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Lambik is één van de helden van onze Vlaamse trots ‘Suske & Wiske’ strip. Zijn oerdomme uitspraken doen bulderen van het lachen en dikwijls brengen zijn fratsen Sus en Wis in ongewone situaties. Toch houden we van deze grappige heer, want net zoals hij is Brasserie Lambik een begrip in Antwerpen! Hier kunt u smullen van de eerlijke en lekkere Belgische keuken, maar ook van een frisse pint of warme kop koffie. Het interieur is een eerbetoon aan onze stripheld en ’s avond zijn hier vaak optredens die voor extra sfeer en ambiance zorgen. Dagschotel aan 7,50 euro. Alle dagen open van 10u-23u.

Catering Cafe Sandwich-bar

Ad Hoc is een gezellig broodjes- koffiehuisje middenin hartje Antwerpen. De uitbater is een voormalige IT’er die besloot om een volledig andere richting uit te gaan! De lekkere versgemaakte broodjes, snacks, slaatjes, taartjes, enz. zijn met uiterst IT-fijngevoeligheid klaargemaakt. Ad Hoc verzorgt ook de traiteurdienst van uw evenement, kleine hapjes, grote hapjes… Lekker lunchen, brunchen of gewoon genieten! Open van maandag tot en met vrijdag van 9u-15u. Gesloten op zaterdag en zondag. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 500 RES. Voor catering is het RES-Bedrag overeen te komen.

Kleding - Ceremonie, bruids- en communie Kleding - dames

Met respect voor de vrouwelijke vormen creëert Chris Janssens tijdloze collecties die een heel leven lang kunnen meegaan. Kledingstukken worden niet verkocht voor één seizoen, maar voor lovers om te beminnen en te houden. De stijl is die voor een sterke vrouw, die de wereld glamping rondreist met een wil en een boodschap! Kleding voor elke gelegenheid. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10u30 tot 18u. Gesloten op zondag en maandag. RES-betalingen enkel mogelijk in onze winkel. In onze groothandel aanvaarden wij geen RES.

Schoonheidsinstituten

Bij Cryo Instituut maken ze u jonger en strakker dan voorheen. Een prachtig pand in Antwerpen is de nieuwe locatie van Cryo Instituut dat voorheen als 'het wellnessinstituut' al naam en faam maakte met doeltreffende en zelfs revolutionaire gelaat- en lichaamscorrecties. Bezoek de website van Cryo Instituut voor een volledig overzicht van de behandelingen! Open van maandag tot en met donderdag van 9u30-21u. Vrijdag, zaterdag en zondag gesloten.

Uitgeverijen Publiciteit - media

Adverteren in Culinaire Ambiance. Culinaire Ambiance is dé culinaire referentie in België. Het magazine verschijnt al 30 jaar in beide landstalen en staat garant voor maandelijks een dikke 100.000 lezers. Het unieke aan dit magazine is de trouwe en gedurige samenwerking met tal van (sterren)chefs zoals Wout Bru, Filip Claeys, Seppe Nobels, Peter Goossens,... Elke maand brengt het magazine tot 30 toprecepten voor de hobbykok, aangevuld met spraakmakende interviews, reportages, handige tips en interessant productnieuws. Advertentietarieven vindt u hier http://mediageuzen.be/docs/Advertentiefiches12-2015.pdf.

Restaurant

Loretta Mezzanotte is een Italiaanse mamma die heerlijke Italiaanse gerechtjes tovert in haar keuken. Deze keuken bevindt zich in het gloednieuwe Italiaanse restaurant 'Da Lory' gelegen aan de Oude Leeuwenrui 52. Kom proeven van zelfgemaakte pasta, antipasti, lekkere wijnen en zo veel meer. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 500 RES.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Door Willem Assaert: sinds 2014 zit Jeremie Landweer aan de stuurknuppel van restaurant De Kleine Zavel. De geknipte man om deze aparte eetplek in de Antwerpse binnenstad nog een versnelling hoger te laten draaien. En dat doet hij met behoud van het typerende, informele karakter. De gemoedelijke gastheer lijkt daarvoor zelf de beste waarborg. De gastheer en zaakvoerder van De Kleine Zavel is niet alleen het archetype van de proactieve ondernemer. Achter de immers flikkerende oogjes gaat ook een lekkerbek pur sang schuil. "We kunnen lang en breed praten over hoe een brasserie, bistro of restaurant er moet uitzien maar de basis blijft altijd hetzelfde. Het eten moet lekker zijn en de gasten moeten zich amuseren en het naar hun zin hebben. Naar mijn smaak wordt dat wel nogal eens vergeten." Neem nu een dagverse schelvis," motiveert hij de keuze voor een gerecht met deze vis op zijn kaart. "Mooi, stevig, veelzijdig en superlekker. Of vlees van ganzenborst in plaats van eend. Sappiger, rustiek van smaak en met een heerlijke beet. Ik wil trouwens in die lijn voortgaan en mijn kaart vereenvoudigen in de stijl van Ron Gastrobar in Amsterdam waar Ron Blauw al zijn gerechtjes als 'quick bites' aan 15 euro aanbiedt. Ik heb daar zo van genoten dat ik er 's nachts soms nog van droom. En wat is er tenslotte mooier dan het realiseren van een droom." Open van woensdag tot zondag van 12u-14u en van 18u-22u. Maandag en dinsdag gesloten. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Bed & breakfast / vakantiewoningen

Bij De Koning van Spanje voel je jezelf de koning van Antwerpen! Heerlijk & romantisch kun je dit gastenverblijf omschrijven. Gelegen in hartje Antwerpen, achter de kathedraal en tussen de Grote Markt en Groenplaats vind je deze parel met een secret garden. Ontsnap even uit al de drukte en trek je terug in het meest sfeervolle gastenverblijf van ’t Stad. 7 dagen op 7 open.

Feestzalen Restaurant

"De Lokeend" is geen klassiek restaurant, maar wel de ideale locatie voor uw feesten van 12 tot 120 personen. Steeds op reservatie. Het statige herenhuis waarin "De lokeend" is gevestigd, bevindt zich in de Antwerpse oude stad, in het Schipperskwartier dichtbij de oude haven en de Grote Markt. Wij verzorgen uw huwelijksfeest / receptie / bedrijfsfeest / familiefeest / ... tot in het kleinste detail. Wij serveren uitsluitend verse, eerlijke produkten. De bediening is gemoedelijk, de sfeer huiselijk. Wanneer het weer het toelaat, kan het aperitief op de stemmige binnenkoer worden geserveerd.

Restaurant

De Peerdestal is een vaste culinaire waarde in Antwerpen. Sfeer, spontane gastvrijheid en gevoel voor qualityfood. Natuurlijk is paardensteak de specialiteit! Een echte aanrader. Open van maandag tot en met zaterdag van 11u30-14u en van 17u-21u30, zondag van 11u30-15u en van 17u-21u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Waterdichtingswerken

Opstijgend vocht, kelderdichting, ventilatie. Dryhouse Vochtbestrijding biedt steeds een gratis vochtdiagnose aan. Dit wil zeggen dat we uw vochtproblemen grondig komen bestuderen en uitsluitsel bieden over de oorzaak van dit vochtprobleem. Vervolgens stellen we een definitieve oplossing voor om het vocht te bestrijden samen met een vrijblijvende prijsofferte. Dryhouse biedt tal van diensten aan om u een effectieve vochtbestrijding te garanderen. Voor elk vochtprobleem is er een passende oplossing. Dryhouse biedt u hulp bij opstijgend vocht, doorslaand vocht, condensatie en schimmels en vocht in kelders. Verder verzorgen we ook gevelrenovaties, bezettingswerken en schilderwerken.

Publiciteit - media

Word lid van het Duo Discover netwerk en geniet voortaan ongelimiteerd van exclusieve voordelen. Op zakenreis of een romantisch weekendje in het vooruitzicht ? Verdubbel uw budget voor het boeken van hotels en restaurants. Met de vouchers die u door Duo Discover worden aangeboden, krijgt u toegang tot de meest exclusieve hotels en restaurants in België en dit tegen een uitzonderlijk voordeeltarief. Durf op ontdekking te gaan en laat u verrassen door de gastvrijheid en de luxe van een ruime selectie zaken die met zorg voor u werden uitgekozen. Want alleen het beste is goed genoeg! De vouchers die u als lid kunt aankopen zijn trouwens het ideale relatiegeschenk voor vrienden, familie en/of zakenpartners. Gun uzelf een weekendje aan zee ... Laat uw kinderen een onvergetelijke dag doorbrengen in Brugge met een gastronomisch diner als afsluiter ... Of schenk uw klanten een mid-week in een pittoreske B&B in het Heuvelland ... terwijl u, dankzij uw lidmaatschap, een flinke som bespaart. De mogelijkheden zijn onbeperkt ... Word vandaag nog lid en krijg toegang tot de beste deals, telkens aan de helft van de prijs*. (*) de vouchers gelden enkel bij boekingen telkens voor 2 personen

Uitgeverijen Publiciteit - media

Uitgever van culinaire stadsgidsen zoals "Eat In Antwerp", aka "de nieuwe culinaire bijbel van 't stad. De stadsgids voor foodies, een must voor iedereen naar de beste adresjes, een combinatie van online en offline. Onze gidsen hebben een oplage van 2x 40.000 exemplaren. Wens je te adverteren in onze gids of online? Neem contact met ons op.

Apothekers

De Eeuwfeestapotheek is een apotheek waar u steeds op maat zult verder geholpen worden. In deze tijden van snotvallingen, griepjes en dergelijke is de apotheek (naast de dokter) uw beste vriend! Gezondheidszorg, geneesmiddelen, verzorgingsproducten, baby- en dieetvoeding. Op onze website kan u onze producten bekijken. Producten bestellen doet u per mail en u betaalt op voorhand. U hoeft dan geen tijd te verliezen in de apotheek en u moet enkel uw pakketje afhalen! Bestellen kan via eeuwfeestapotheek@kava.be met vermelding van RES - naam - producten - bedrag. Onze apotheek is open van maandag tot en met vrijdag van 9u-13u en van 14u-18u30. Gesloten op zaterdag en zondag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Opgelet: producten kunnen uitsluitend besteld worden via mail (ter plaatse in onze apotheek kan u niet met RES betalen).

Restaurant

Bij El Pollo Loco kunt u heerlijke tapas eten of proeven van de Spaanse of Mexicaanse keuken. Dit in combinatie met een originele cocktail en uw avondje is geslaagd. El Pollo Loco ligt in het hartje van de uitgaansbuurt in Antwerpen = lekker eten, fun & party! Alle dagen open van 12u tot 23u, tijdens de windermaanden pas om 17u open.

Boekhouders / accountant / fiscaal advies Consulting & opleiding

Fact-is helpt u met alle boekhoudkundige en fiscale verplichtingen, bij het vervullen van administratieve formaliteiten, bij het nemen van bedrijfseconomische beslissingen. Wij beseffen dat de huidige bedrijfseconomische complexiteit bedrijven verplicht om de juiste specialisten onder de arm te nemen. De last om deze als bedrijfsleider te moeten zoeken en uitkiezen nemen wij van u over, omdat wij samenwerken met experten om tegemoet te komen aan de meest uitgebreide noden van een bedrijf en haar leider. Waardoor de bedrijfsleider in en aan zijn bedrijf kan werken. Fact-is is klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg om het verschil te maken.

Evenementen - organisatie - presentator

Fish and Meat organiseert exclusieve, culinaire en culturele workshops en evenementen in hartje Antwerpen. Ook diverse themaevenementen zoals make-over, workshops, vriendinnen fotoshoots, bedrijfsuitjes Antwerpen, singles ontmoetingsavonden,...

Catering Feestzalen Traiteurs Restaurant

Eten is leven, creëren, vieren, delen kortom quality time met vrienden, familie of een geliefde. Francesco & Julia zijn een getrouwd stel waar de warmte van La Familia in de zaak zit. Hier kun, je proeven van Francesco's lekkere Italiaanse keuken en bediend worden door de charmante Julia. Kortom een gezellige sfeer, vriendelijk onthaal & een mooie, rustige tuin middenin de drukke binnenstad zijn de ingrediënten die bijdragen tot een onvergetelijke avond uit. Openingsuren: Maandag, dinsdag en woensdag van 11u tot 15u en op donderdag en vrijdag van 11u tot 22u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Voor onze catering is het RES-Bedrag overeen te komen.

Restaurant

Garden of India is het eerste Indiaas restaurant in het centrum van Antwerpen. Heerlijke originele Indiase gerechten en dranken. Alles vers en huisbereid. Terras aanwezig. Open van maandag tot en met donderdag van 17u30-23u30, van vrijdag tot en met zondag van 12u-23u30. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Restaurant

Welkom bij restaurant Hechi World Kitchen. Hier betaalt u enkel voor de verblijfsduur van uw diner, ongeacht wat u eet. U kunt dus genieten van de diverse gerechten zoals Chinese wok, dimsum, Italiaanse pizza, Japanse sushi, Franse patisserie en andere wereldse specialiteiten. Het is dus alles à volonté gedurende de tijdsduur van uw diner, non-alcoholische dranken inclusief! Open op maandag van 17u30-22u30, van dinsdag tot en met donderdag van 11u30-14u30 en van 17u30-22u30, vrijdag van 11u30-14u30 en van 17u30-23u, zaterdag van 17u-23u. Gesloten op maandag- en zaterdagnamiddag en op zondag. Om praktische redenen is het niet mogelijk om RES te aanvaarden op de Hechi Loyalty Card.

Feestzalen Restaurant

Restaurant - hogere prijsklasse - reservatie gewenst. Franse keuken, degustatiemenu, aperitief in wijnkelder. Parking naast de zaak. Feestzaal tot 120 personen. Zondag en maandag gesloten.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Unieke ligging aan de oevers van de Schelde. Gezellige sfeer, uitstekende menu keuze en uitgebreide en klassiek georiënteerde kaart. In het weekend kan u dansen op de ritmevolle muziek van salsa, bachata en merengue. Van maandag tot vrijdag doorlopend open van 10u-22u. Zaterdag en zondag van 11u-22u. Nightlife: vrijdag enkel voor privéfeesten en zaterdag van 23u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Na 24u kan er wegens praktische redenen en drukte geen RES aanvaard worden.

Artiesten-Kunstenaars Kunst & antiek - expertise Kunstgalerijen

In de Galleriy Koumy Art kan je de werken van Jean Koumy kopen, Jean Koumy groeide op in de Togolese hoofdstad Lomé. Na bezoek aan een lokale markt raakt hij gefascineerd door de veelkleurige stoffen die de bekende 'Mama Benz' er verkopen. In 1972 begint de dan 12-jarige Koumy tekeningen en motieven te ontwerpen ter decoratie van die stoffen. In 1973 gaan de eerste textielstoffen in productie met een Koumy-design. In 1982 vertrekt Koumy naar België. Hij opent er samen met zijn zus een restaurant in Gent. Het is echter pas in 1994 dat hij in Antwerpen een eerste tentoonstelling heeft. De grote doorbraak komt er in 2000 na een expositie in de Central Museum and Art Gallery in Northampton, Engeland. In 2001 wordt hij geselecteerd voor de Grand Prix d'Art Contemporain de Monaco, georganiseerd door de Fondation Pierre de Monaco. Alzo maakt hij in Monte-Carlo kennis met prinses Caroline. Hij werkt er vervolgens ook drie jaar samen met de galerie Les Amis de l'Art. Via kunstverzamelaar Olivier D'Oria Dangri maakt hij in 2001 in Londen ook kennis met de befaamde kunstenaars Romero Britto en Franco Adami en exposeert er in de prestigieuze October Gallery. Later volgen nog exposities in onder andere Miami, Nice, Saint-Paul-de-Vence, Parijs en Lomé. Togolees president Eyadéma Koumy heeft een textielrol van 4,20 op 1 meter in zijn bezit met daarop Koumy's eerste ontwerp. Eén van de vrouwen van voormalig Congolees president Mobutu droeg op het trouwfeest een kleed met een Koumy-motief. In 2003 ontmoeten Koumy en Corneille elkaar, en zijn onder de indruk van elkaars werk. Koumy woont nog steeds in Gent. In september 2009 besliste Michèle Faissola, ceo Deutsche bank in London, om Koumy's werk op te nemen in de prestigieuze Deutsche Bank Collection; 's werelds grootste bedrijfscollectie. Ook regelmatig werken van Herman Brood - Peter Donkersloot.

Restaurant

Heerlijke Thaise keuken met verfijnde smaken. Le Thai 9 is een typisch Thais thuis waar u warm verwelkomt wordt om te relaxen en vooral te genieten. Ook catering van feesten & evenementen en afhaal zijn mogelijk. Open van maandag tot en met vrijdag van 16u-23u, zaterdag van 12u-23u, zondag van 16u-23u.

Publiciteit - media Publiciteitssystemen

Buitenreclame - MediaGeuzen beschikt over een nationaal bordenpark voor buitenreclame. Bij MediaGeuzen kan je terecht voor verhuur van reclamepanelen - lange termijn contracten. Informeer naar onze langetermijncontracten op jaarbasis (contractvoorwaarde = 3 jaar). Afhankelijk van de ligging is de prijs tussen de 4.800 euro en 5.800 euro aan 50% RES + BTW cash. Productie paneel +/- 1.300 euro (eenmalig) ook aan 50% RES + BTW cash.

Kunst & antiek - expertise Kunstgalerijen

Michelle Moore alias Mieke is een charmante dame die vooral bekend is van haar functionele no-nonsense werken, schilderijen en beschilderde dieren. Deze hedendaagse artieste woont tegenwoordig in hartje Antwerpen waar ze volop aan haar collectie werkt. Hier levert ze topkwaliteit en originaliteit: From Belgium with love! Design sofa's - schilderijen - beelden - objecten.

Dierenpension

Op vakantie? Ziek? Overwerken? Dan ben je op zoek naar een betrouwbare en flexibele dierenoppas voor je honden of katten. Oppas aan huis is persoonlijke aandacht voor je dier. Geen stress door verhuis naar een pension. Bezoek ook onze Facebookpagina www.facebook.com/mrjinglesworld. 7 dagen/7 - 24 uur/24. Wij aanvaarden het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Nagelstudio Pedicure Schoonheidsinstituten

Bij Nail and beauty factory krijgt u een warm ontvangst van uitbaatster Nancy, die er al 15 jaar ervaring op heeft zitten. Gelnagels, gellak of gewoon manicure/pedicure? Alles krijgt u hier geregeld. Dames de feestdagen zijn in aankomst dus boek uw afspraak tijdig en ga het nieuw jaar in met een prachtige manicure. Nail and Beauty Factory is gelegen te Kapellen en in hartje Antwerpen. Ook heren zijn welkom! Open op maandag, dinsdag en woensdag van 18u-22u, donderdag van 10u-22u, vrijdag van 18u-22u, zaterdag van 10u-22u. Gesloten op zondag.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Als een innovatieve en organische bistro/restaurant serveren wij u eerlijke en gezonde maaltijd, als ook take away. Onze gerechten zijn niet op aanvraag maar bestaan enkel uit de ingrediënten die de natuur ons geeft. Wij breken met de traditionele keuken van maaltijden met vlees en vis met groeten maar brengen de natuurlijke seizoengroenten in de spotlights. Het zal U dus niet mogen verwonderen de natuurlijke smaken te vinden in al onze gerechten eigen aan ons concept. Wij werken met betrouwbare en lokale leveranciers waar we op regelmatige basis gaan kijken en helpen zodat we onze keuze van menu bepaalde dagen kunnen aanhouden. Open op dinsdag en woensdag van 11u-18u, van vrijdag tot en met zaterdag van 11u-21u. Gesloten op zondag en maandag.

Kleding - dames Kleding - heren Kleding - ontwerp Lederwaren Schoenen

Welkom in the conceptstores van Nicky Vankets te Hasselt en Antwerpen. Nicky Vankets is een Vlaamse ontwerper uit Beverlo, een deelgemeente van de stad Beringen en hij studeerde aan het Londense College of Fashion. Hij ontwerpt voor mannen en vrouwen en werd bekend met bruidskleding, maar ontwerpt ook andere kledij, schoenen en juwelen. Sinds 7 december 2009 is er in Hasselt op de Havermarkt een "Nicky Vankets Concept Store" gevestigd en sinds december 2010 is er een nieuwe conceptstore in Antwerpen te Hopland. In deze concept stores voor hem en haar verwelkomt Nicky Vankets graag iedereen in zijn creatieve wereld. U wordt volledig geholpen door een reeks huisstylisten die ervoor zorgen dat u zeker en vast die look krijgt die perfect bij je past. In augustus ontving Nicky het Handmade In Belgium-label van Unizo, een Label voor unieke Belgische ondernemers en vindplaats voor authentieke handgemaakte producten. Bruidsjurken voor Kim Clijsters en Truus Druyts en de jurk die Ellen Petri droeg tijdens de Miss World-verkiezing in 2004 werden ontworpen door Nicky Vankets. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES. Meer RES bespreekbaar.

Uitgeverijen Publiciteit - media

P magazine is én blijft het bekendste mannenblad in Vlaanderen. Voorheen een weekblad verschijnt P nu maandelijks op 60.000 exemplaren met een leesbereik van 210.000 lezers per editie. Het glossy maandblad telt 148 pagina's en brengt alles wat een man - én zijn wederhelft - interesseert. Maar dan op de P-wijze: eigenzinnig, onafhankelijk, diepgravend en met het nodige gevoel voor humor. Advertentietarieven vindt u hier http://mediageuzen.be/docs/Advertentiefiches12-2015.pdf.

Dieet- en natuurvoeding Schoonheidsinstituten

Physiobalance is een afslankings-, figuurcorrectie en anti-aging instituut waarbij slank worden én blijven geen droom maar werkelijkheid is. In een ontspannen sfeer en zonder fysieke inspanningen verliest u snel en effectief uw overtollige kilo's en centimeters. Wij bieden een innovatief totaalconcept aan ten dienste van uw silhouet, gezondheid en welzijn. Onze bewezen voedings-programma's (proteïnedieet op basis van natuurlijke voeding), medisch technische behandelingen, ondersteunende producten en persoonlijke begeleiding staan garant voor schitterende resultaten. Wij beseffen dat afvallen niet enkel een kwestie is van diëten of sporten, maar dat lichaam en geest niet apart functioneren. Daar waar het afvalproces bij sommigen fout loopt of stagneert, kijken wij verder dan het "klassieke" denkbeeld dat afvallen louter een kwestie is van minder en/of gezond eten. Wij bieden alternatieven aan en zorgen er samen voor dat u zich terug goed in uw vel gaat voelen. Vandaag maar ook in de toekomst. Openingsuren: maandag 10u-22u, dinsdag 10u-21u, woensdag 14u-20u, donderdag 10u-22u, vrijdag 10u-16u. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Consulting & opleiding

Pure Belgium BVBA - Exclusieve recreatie concepten. Productondersteuning - Personeelsmotivatie - Spaaracties voor winkeliers - Spaaracties in het algemeen -Meer mandaten voor Immokantoren - Verhoging return kamerbezetting voor hotels.

Restaurant

Bon Bini ofwel welkom in het papiamento, een taal gesproken op de Nederlandse Antillen. Middenin hartje Antwerpen kunt u bij ons genieten van gerechten en dranken van over heel de wereld. Onze specialiteiten zijn kangoeroe en fajitas en ook onze tapas zullen je bekoren. Bij mooi weer maken we gebruik van ons groot terras! Alle dagen open vanaf 18u tot 22u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 500 RES.

Restaurant

Belgisch-Franse keuken. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 18u tot 21u30. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Catering Restaurant

Restaurant Loncin biedt u een Frans-Belgische topkeuken aan. Marktgebonden natuurproducten ondergaan door de passie van de chef een metamorfose tot unieke gerechten die geserveerd worden in een charmant herenhuis anno 1902. Absoluut een aanrader! Privéparking aan het restaurant. Catering is ook mogelijk. Open van maandag tot en met vrijdag van 12u-14u en van 19u-21u, zaterdag van 19u-21u. Gesloten op zondag en zaterdagmiddag. In ons restaurant aanvaarden wij per rekening/per tafel het volledige bedrag in RES tot 250 RES. Voor onze catering is het RES-Bedrag overeen te komen.

Restaurant

Kroatië, velen hebben ervan gehoord, sommigen zijn er geweest en Vincent Banic komt er vandaan. Met veel liefde deelt team restaurant Zagreb met jullie het eten waarmee ze zijn grootgebracht. Samen met zijn team brengt Vincent deze heerlijke traditionele Kroatische gerechten op kaart. Dagverse vis en vlees op houtgrill gebakken met overheerlijke groenten uit de Mediterrane cuisine. Passie voor eten staat gelijk aan Zagreb restaurant! Open van di-zo: 17u-22u en zo: 12u-15u. Gesloten op maandag en zaterdagmiddag.

Brasserie - taverne - bistro Cafe Restaurant

In het Retro Café kan u terecht voor een fris pintje, een streekbiertje of een glaasje wijn, al dan niet geserveerd met een snack of een klein lunchgerecht, een pannenkoek of een ijsje. U kan er tevens een 'goed stukske' eten. De kaart biedt lekker vlees- en visgerechten, diverse salades en pasta's. Elke eerste woensdag van de maand worden ribbekes en gamba's à volonté geserveerd, respectievelijk aan slechts 15 en 18 euro. Het Retro Café is tevens uitgerust met een groot zonnig terras. Ziet u zich daar niet al lekkere mosseltjes eten tijdens het seizoen? Open van maandag-zondag van 10u-23u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Restaurant

Ristorante Primavera bevindt zich op de Paardenmarkt. Laat je verleiden door de Italiaanse keuken bij het gezellige Ristorante Primavera. De chef bereidt met een passie voor het vak, de meest smaakvolle gerechten. Jij waant je echt even in culinair Italië! Kom samen met je geliefde, vriend, vriendin of collega genieten van een heerlijke keuzelunch. Een salade mixte, munistroni, ravioli pommadori of melon au porto of een pizza, pasta of escalope naar keuze. Sluit af met een typisch Italiaanse tiramisu, tartuffo of dame blanche. Buon appetito. Je kan hier heerlijke pizza's eten voor weinig geld. Je kan ook pizza bestellen via de telefoon en hem later gaan afhalen.

Restaurant

Benvenuti al ristorante Rosario! Heerlijke lookbroodjes, Italiaanse specialiteiten en meer. kortom een echte aanrader. Deze leuke locatie in hartje Antwerpen kan perfect dienen als startplaats van een onvergetelijke avond met vrienden of familie. Ook de bambini zijn hier graag gezien en hebben zelfs hun eigen menuutje. Frans-Belgisch, Italiaans restaurant in hartje Antwerpen. Alle dagen open van 11u30-23u30.

Bed & breakfast / vakantiewoningen Brasserie - taverne - bistro Restaurant

In deze gezellige B&B&brunch laat eigenares Gea je kennis maken met haar culinaire talenten en gastvrijheid. Sablon is gelegen in een rustige parallelstraat aan de Antwerpse kaaien op een steenworp van de voetgangerstunnel, Grote Markt, Groenplaats en kathedraal. Ideaal om ons mooi Antwerpen te verkennen. De sfeervolle hedendaagse kamers zijn voorzien van alle luxe en comfort, hierdoor is overnachten bij Sablon een echt plezier. Lekker eten, lekker toeristen & nog eens lekker eten, perfecte trio voor een geslaagd weekendje weg! Sablon kan ook al uw feesten, catering opdrachten, recepties en dergelijke verzorgen, bij u thuis of op locatie. Open op maandag van 9u-12u. Dinsdag van 9u-18u. Woensdag van 9u-12u. Donderdag van 9u-18u. Vrijdag van 9u-24u. Zaterdag en zondag van 9u-18u. Per rekening/per tafel of per verblijf aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 500 RES.

Alarm- en beveiligingssystemen Sloten - sleutels Schoenmakerijen

Slotenmaker Marc verkoopt alles van kluizen tot veiligheidsdeuren en steeds aan een eerlijke prijs. Steeds tot uw dienst voor depannages en alle beveiliging. Schoenen worden met de glimlach hersteld en dit aan betaalbare condities. Marc staat al meer dan 27 jaar zijn klanten zelf te woord. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Schoonmaakbedrijf Gevelwerken Schilderwerken - binnen Schilderwerken - buiten Personeelsrecrutering

Socoi - Your Partner. Wij richten ons op twee dienstensectoren welke wij kunnen onderverdelen in bouw en industriebouw. Socoi is gespecialiseerd in algemene schoonmaak en algemene schilderwerken, het leveren van professionele diensten voor de industriële sector (o.a. autoindustrie en petrochemie). Socoi is uw partner bij het aanleveren van bekwame arbeiders in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Het spreekt voor zich dat Socoi, indien nodig, arbeiders inschakelt die beschikken over het VCA-attest. Voor specifieke opdrachten leveren wij arbeiders die de overeenstemmende certificaten kunnen voorleggen. Socoi is ook als onderaannemer een betrouwbare partner. Onze aanpak en dynamiek zijn de beste garanties voor het opbouwen van een duurzame klantrelatie.

Restaurant

Originele gerechten in kiprestaurant 't Link Kieke. Een budget- en kindvriendelijk restaurant waar verschillende en vaak originele kipgerechten op het menu staan. Beginnen kan u met een kippensoepje en/of een voorgerechtje met kip en als hoofdgerecht natuurlijk gebraden kip of een ander heerlijk kipgerecht, waaronder zelfs kiplasagna. Maar voor wie geen kip lust, is er filet pur of steak. U kan in 't Link Kieke ook op het zomerterras eten, met zicht op de minigolf. Een halve of een hele kip uithalen kan ook. Wij vragen 6,50 euro voor een hele 'take-away'-kip. Open van maandag tot en met donderdag van 17u-22u, van vrijdag tot en met zondag van 12u-14u en van 17u-22u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 500 RES.

Restaurant

Zalige klassieke keuken met delicatessen a gogo voor fijnproevers. Onze gerechten zijn stuk per stuk meesterwerkjes. Toffe eerlijke ontvangst, leading lady muzikaal in de late uurtjes, uitgebreide & boeiende wijnkaart. Kom en geniet, vooraf zeker reserveren! Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Evenementen - organisatie - presentator

Ontdek culinair Antwerpen met een gids! Een ontspannen rondleiding in Antwerpen waar u passeert langs de beste restaurants van Antwerpen die uw smaakpapillen niet onberoerd zullen laten. Privé rondleidingen vanaf 4 personen, teambuilding voor bedrijven op maat en mogelijk om alleen of met twee aan te sluiten op de vaste rondleidingen (data zie website).

Kapper - kapsalons Schoonheidsinstituten

Biologische kapper voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook make-up en pruikenspecialist. Gesloten op zondag. Altijd op afspraak. Op kapdiensten aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES, op pruiken aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES. Geen RES-Betalingen mogelijk op producten.

Evenementen - organisatie - presentator Verhuur - discobar / disc jockey Verhuur - materiaal voor recepties Verhuur - sound, light & vision

VE-events zorgen voor een spetterend feest. Deze DJ heeft alles in huis, eigen verlichting, special effects en natuurlijk leuke muziek naar uw keuze en smaak. Prijzen vanaf 350 euro inclusief discobar, geluid- en lichtinstallatie en DJ. Ook mogelijk is huur van cocktailbar.

Restaurant

Vanuit de zee recht op je bord! Chez Rini is het restaurant van Vishandel De Schelp. Bij Chez Rini krijg je de meest verse vis, schaal- en schelpdieren op je bord. Je kan ze zelf uit de koeltoog kiezen. Elke laatste donderdag van de maand kan je bij Chez Rini terecht voor kreeften à volonté. Elke tweede donderdag van de maand is het gamba's à gogo avond. Dagelijks open van 11u30u tot 21u30.

Vis en schaaldieren

Onze viswinkel is gelegen in het centrum van Antwerpen en is bij uitstek de plek voor iedere visliefhebber. Kom genieten van verse vis, gebakken vis, diverse visschotels en soepen, onze lekkere Fish & Chips en nog veel meer. Open op maandag van 11u tot 17u. Van dinsdag tot vrijdag van 10u tot 19u30. Vrijdag en zaterdag van 9u tot 19u30. Zondag van 9u tot 17u.

Voedingssupplementen Fitnesscentra Sauna Sportclubs

Ben jij op zoek naar een fitnesscentrum in Antwerpen? En ben jij op zoek naar een plaats om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Wezenbergfit hét sportcentrum voor jou. Fitness, sauna, groepslessen, BBB, body workout, yoga, pilates, indoor cycling, zumba, club battle, functional training, booth camp en voedingssupplementen. Open van maandag tot en met vrijdag van 8u30-22u, zaterdag van 9u-16u, zondag van 9u-14u. Wij aanvaarden het volledig bedrag in RES!

Parketvloeren Schrijnwerken Tuinhuisjes / carports / tuinhout Meubelen - ontwerp & uitvoering Standenbouw

Project Intense verzorgt uw algemene decoratie werken, coördineert uw projecten en opbouw van events... van het begin tot het einde full service! Als schrijnwerkerij staat Project Intense in voor al uw maatwerk, van tuinhuizen tot standenbouw.

GSM - Telecommunicatie Kopiecenter

Telecomwinkel, verkoop van gsm's en toebehoren (we verkopen geen Iphones, wel Iphone accessoires). Kopie, print, scan en faxservice - internet- en telefoongesprekken. Uitgebreid assortiment algemene dranken (ook sterke dranken). Open van zondag tot en met vrijdag van 10u-20u. Gesloten op zaterdag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Geen RES-Betalingen mogelijk op rookwaren en telefoonkaarten.

Bed & breakfast / vakantiewoningen

Exclusieve bed & breakfast. Overnachten op het rustgevende, kabbelende water onder de schaduw van het MAS te Antwerpen op slechts een boogscheut van het bruisende stadscentrum? Dat kan! Maak kennis met Marjorie. Dit adembenemend authentiek luxe zeilschip biedt plaats voor 12 comfortabele gastenkamers waar je zonder twijfel een romantische tijd kunt beleven en kunt genieten van de culinaire verwennerijen die je hier te beurt vallen. Welkom aan boord! In onze bed & breakfast aanvaarden wij het volledige bedrag in RES.

Feestzalen Boten Evenementen - organisatie - presentator

Uniek en enig varende driemaster zeilschip met als thuishaven Antwerpen naast het MAS. Wij bieden de mogelijkheid voor alle feesten, vergaderingen en gastronomische arrangementen tot 100 personen: RES-bedrag overeen te komen. Al stilliggend is onze barkentijn ook B&B met 12 unieke kamers. Korte rondvaarten tot meerdaagse tochten kunnen op maat aangeboden worden. In onze bed & breakfast aanvaarden wij het volledige bedrag in RES.

Geschenken Huishoudartikelen

150 jaar kookplezier! Kookpotten en pannen Demeyere - Fissler - WMF - Le Creuset - Staub - Rösle - Spring - Lacor, keukenmessen WMF messenseries, keukenhulpen uit de collecties van o.a.: WMF - Rosle - Fissler - Küchenprofi. Kookgerei Globel - Birkmann - Patisse - Kaiser - Lauterjung - Tefal. Tajine, rookovens, pastamachines, ijsroommachines, hamklemmen, oesterbreekapparaten, ovale en vierkantige ijslepels, decoreerhulpen, wokken, stoomelementen, elektrische stomers, hakkers,… Alle dagen open van 9u30 tot 18u. Zondag gesloten. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Verzekeringsmakelaars Bank & verzekering

Alle verzekeringen :RES overeen te komen. Eveneens kredietmakelaar en beleggingsconsulent. Financiële - & successieplanning. De goedkoopste autofinanciering op de markt!

Restaurant

Genieten in oosterse sferen. El Z'Hoor laat je de Marokkaanse sfeer voelen en proeven. Vers bereide gerechten met een heerlijke mix van kruiden die uw tong zullen strelen. Nieuwe uitbaters. Op het gezellige Zuid in Antwerpen. Stap op je vliegend tapijt richting culinaire dromen: Marokkaans viergangenmenu met tajine naar keuze voor 2 of 4 personen bij El Z'hoor. Lekkere Marokkaanse keuken vind je bij Z'hoor: tajines, falafel, couscous, lekker, lekker. Ze serveren ook goede wijnen en lekkere muntthee, alles in een gezellig kader. Per rekening/per tafel aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Verpakkingen - draagtassen Kantoormaterialen Stempels Belettering - kleefletters Drukkers - offset

Zelfklevende etiketten alle soorten (papier of vinyl), ook op rol. Stempels (Trodat Printy, Professional Line, datumstempels, tekststempels, Twin Pen, houtstempels, inktkussens). Drukwerk: bedrukte plakbanden en omslagen - Naamkaartjes op karton of kunststof. Immoprint: magneetplaten (kan steeds opnieuw verwijderd en geplaatst worden), werfborden, raamstickers, "verkocht" stickers en golf-polypropplaten: dubbelwandige polypropeleenplaten & geplooide gevelplaten. Draagtassen: in papier, folie, katoen, ... Alsook flessentassen uit folie of papier en thema-draagtassen voor Kerstmis, Sint-Niklaas, eindejaar, ... STICKERS: full color stickers, auto stickers, industriële stickers, secure etiketten, bedrukte kleefband, ... Offertes aanvragen alsook het plaatsen van uw bestelling, kan alleen via onze website www.fego.be.

Zonnebankcentra Brasserie - taverne - bistro Restaurant Fitnesscentra Sauna

Fitness onder professionele begeleiding. Familiale sfeer, sauna, zonnebanken, stoombad, spinning, trilplaat, pilates. Gezellige bistro. Elke dag open 8.00 - 23.00 uur, vrijdag 8.00 - 22.00 uur, zaterdag + feestdagen 10.00 - 14.00 uur, zondag 10.00 - 17.00 uur. De chef van het huis stelt u graag zijn heerlijke menukaart voor: uitgebreide of beperkte maaltijden, snacks, gezonde voeding, slaatjes, broodjes, … Ook richten wij ons tot het bedrijfsleven hier uit de buurt. Zo voorzien wij tussen 9 en 16 uur ook broodjes en snacks om mee te nemen.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Unieke ligging aan de oevers van de Schelde. Gezellige sfeer, uitstekende menu keuze en uitgebreide en klassiek georiënteerde kaart. In het weekend kan u dansen op de ritmevolle muziek van salsa, bachata en merengue. Van maandag tot vrijdag doorlopend open van 10u-22u. Zaterdag en zondag van 11u-22u. Nightlife: vrijdag enkel voor privéfeesten en zaterdag van 23u. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES. Na 24u kan er wegens praktische redenen en drukte geen RES aanvaard worden.

Kopiecenter

Complete printing service 7 dagen op 7. Fotokopies, prints, huisstijl en brochures. Eindwerken en gelegenheidsdrukwerk, affiches, posters, visitekaartjes, folders en menukaarten. Wij aanvaarden het volledige bedrag in RES tot een maximum van 500 RES per aankoop.

Feestzalen Theater - Show

Twee gezellige, kleinschalige theaters in het centrum van Antwerpen waar het woord centraal staat. Tickets aan de kassa of via reservatie voor voorstellingen. Ook mogelijkheid tot nuttigen van dranken tijdens de pauzes. Verder ook verhuur van zalen en catering. Alles kan volledig in RES betaald worden.

Kantoormaterialen

Printers, copiers, fax, scanners, toebehoren. Merken: Ricoh en Develop (door Konica Minolta). Onze "consulting" = analyse van de kosten van uw documenten = economisch! Geen winkel.

Horecaservice materialen en toestellen Binnenhuisinrichting - wooninrichting Antiek Geschenken Meubelen Meubelen - exotische Meubelen - teak

Liv’in Room 121, gelegen aan de Noorderlaan 121 is een frisse zuiderse bries in de interieurwereld. Deze unieke meubelzaak heeft een toonzaal van maar liefst 4.000m², dus voor ieder wat wils! De stijl die ze vooral naar voor willen brengen is Bohemien Chic, met frisse kleuren, warme interieurs en natuurlijk unieke stuks die uw woonkamer omtoveren tot uw favoriete vakantiebestemming. Voor openingsuren raadpleeg onze website. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES. Voor horeca-projecten is het RES-Bedrag te onderhandelen.

Tuinaanleg en -onderhoud Tuinarchitecten Verhuur - planten

Interieurbeplanting - verhuur van planten - ontwerp, onderhoud en aanleg van tuinen. Bezoek ook onze Facebookpagina www.facebook.com/tuindesignverleyen.

Kunst & antiek - expertise

Digitale kunst - schilderijen.

Huislinnen - bedlinnen Meubelen - bedden Meubelen - waterbedden

Waterbedden Eurosleep. Exclusief bedtextiel. Groot- en kleinhandel. Inbouwkasten, dressings, viscomatrassen. Eigen fabricatie. Gesloten op ma. en feestdagen. Open van dinsdag tot vrijdag van 14 tot 18.30.Zaterdag van 10 tot 12. Zondag van 14 tot 18 - Diverse toonzaalmodellen aan 100% RES

Schilderwerken - binnen Schilderwerken - buiten

Afwerkingen binnen- en buitenshuis.

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

In een historisch pand te centrum Arendonk is heden Bistro M gevestigd. Warm interieur met moderne toets, lekkere seizoensgebonden gerechten die vooral neigen naar de Belgisch-Franse keuken, maar ook invloeden van overal in de culinaire wereld bevatten. De jonge chef Maarten Bertels heeft grote ambities en legt de lat voor Bistro M hoog. Vooral gaan proeven is dus de boodschap hier! Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 500 RES.

Verzekeringsmakelaars Bank & verzekering

Alle verzekeringen : RES overeen te komen. Eveneens kredietmakelaar en beleggingsconsulent. Financiële - & successieplanning. De goedkoopste autofinanciering op de markt!

Bakkerij - brood en banket

Brood en banketbakkerij. Wij trachten al uw taart- en broodwensen mogelijk te maken! Surf ook eens naar onze Facebookpagina. Open van maandag tot en met woensdag van 6u-18u30, zaterdag van 6u30-18u, zondag van 6u30-16u. Gesloten op donderdag en vrijdag.

Traiteurs Beenhouwerij - slagers

In 2002 namen Pieter Carrebrouck en Annelies Bulcke de slagerij Finesse over. Na amper één jaar werden ze bekroond tot keurslager. Sindsdien doen zij er alles aan hun eigen stempel te drukken op hun winkel en toonbank. Pieter en Annelies proberen een leuke mix van salades, culinaire bereidingen, vers vlees en panklare gerechten te brengen. Ook Italiaanse charcuterie en een groot kaasassortiment kan je bij ons vinden. Kortom: u bent altijd zeker van de beste kwaliteit op uw bord; en terecht, want zij zijn de trotse bezitters van de "A-licencie". Die hebben ze bekomen na een onaangekondigde controle en dat betekent dat zij op alle (200) gecontroleerde punten maximaal gescoord hebben. Daarnaast vindt u in de winkel onze certificaten van gehakt en prepare van hoogste kwaliteit! Open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 7u30-12u30 en van 13u30-18u30, zaterdag van 7u30-12u30 en van 13u30-18u, zondag van 7u30-12u30. Gesloten op zondagnamiddag en donderdag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Huishoudartikelen Huishoudtoestellen - electro Televisie en radiotoestellen

Bij Electro Das vindt u televisies, radio's, koelkasten, wasmachines, droogkasten en klein huishoudelectro. Open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13u-17u. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Meer RES bespreekbaar.

Tuinhuisjes / carports / tuinhout Zwembaden - aanleg & onderhoud

Zwembaden, bijgebouwen, carports, poolhouses, gastenverblijven, tuinhuizen, tuinpriëlen.

Evenementen - organisatie - presentator

Iedere zondag voor 15 augustus truckers show met minstens 480 truckers.

Tuinaanleg en -onderhoud Kunst & antiek - expertise

Snoeien en vellen van bomen: 40 euro/uur werkuren * 40 euro/uur machines (BTW incl). Verkoop van kunst.

Rijschool

Erkende rijschool voor motors, wagens, vrachtwagens, bussen. Speciale lessen ADR (gevaarlijke producten). Dag, avond en weekend lessen.. Vorming van rij-instructeurs. Uitrusting voor autorijschool wagens. Privé oefencircuits.

Takeldienst- depannage Garage - onderhoud

Dépannage 24h/24h - 7j/7j partout en Belgique. Entretien et réparation voiture, préparation contrôle technique et passage du véhicule. Batterie, pneus, amortisseurs,…

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

In het hart van de "Pays Vert" rechtover het gekende RES-lid Chateau Becque vind je "Le Bois du Renard". Hét adres voor de liefhebbers van gegrilde lekkernijen en stoofschotels. Je kan er ook terecht voor snacks en de meer uitgebreide kaart. Wanneer de keuken is gesloten bieden Nathalie en Pierre nog steeds een breed gamma aan van dranken en desserts. De klanten, die van overal komen, waarderen de warme sfeer van het restaurant, alsook het prachtige terras en een panoramisch uitzicht over de "Pays Vert". "Le Bois du Renard" is geopend van donderdagmiddag tot zondag avond.

Taxi's

Service de navettes, aéroports, gares, lieux de séminaires, hôpitaux,… Expérimenté et professionnel -7j/7j 24h/24h.

Koerierdiensten Taxi's

Service de navettes, aéroports, gares, lieux de séminaires, hôpitaux,… Expérimenté et professionnel -7j/7j 24h/24h. Service de livraison de colis partout en Belgique et dans le nord de la France. Vers tous les aéroports européens.

Binnenhuisinrichting - wooninrichting Antiek Antiek - restauratie

Antiquair - decorateur.

Omheiningen - afsluitingen Poorten - automatisering Terrassen Tuinaanleg en -onderhoud

Onbezorgd en met een veilig gevoel genieten van jouw tuin of eigendom? Het kan: dankzij Vandenbeck Tuintechniek. We zijn jarenlang gespecialiseerd in het plaatsen van afsluitingen, poorten, inritten en terrassen. Dankzij ons vakwerk verhoogt je veiligheidsgevoel en privacy! Zowel particulieren als bedrijven helpen we met plezier verder. Daarnaast zorgen we ook voor de aanleg en het onderhoud van je tuin. Had je ook graag enkele referenties van tevreden klanten? Vraag vrijblijvend jouw offerte, dan sta je daar binnenkort ook bij!

Ijssalons - Tearoom Delicatessen

Delimanjoo is een ambachtelijk atelier dat uw zoete verlangens verzadigd. De zoete vertrouwde smaak van vers gedraaid ijsroom, sorbets, heerlijke ijstaarten en andere zoetigheden vullen altijd ons atelier. Wij bieden alleen producten aan die vers gemaakt zijn. De speciale zorg die de ambacht in onze keuken neerzet zorgt ervoor dat elk artikel van handgemaakte kwaliteit is, met een gezond voordeel doordat er geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen zijn aan toegevoegd. Ook zijn wij gespecialiseerd in suikervrije, glutenvrije, lactosevrije producten. Wij nodigen u uit in het mooie Glabbeek om een paar van onze lekkernijen te leren kennen, die zo lekker zijn dat u zeker terugkomt. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES. Voor levering aan winkels en horeca is meer RES te bespreken.

Fotokopieermachines Kantoormaterialen Meubelen - kantoor

Vraag offerte: tussen 25% en 100% RES. Officiële verdeler van het merk RICOH : fotokopieermachines en printers, zwart wit en kleur, fax, scanners. Leasing / aankoop / verhuur op lange en korte termijn: een dag, een weekend, een week, een maand. Nieuwe en tweedehands apparaten. Onderhoudscontract met full omnium garantie. Steeds originele toners en inktpatronen. A4 en A3 papier voor laserprinters. Bureau meubelen. Levering in gans België.

Fotokopieermachines Kantoormaterialen

Distributeur Officiel de la marque Ricoh: Copieurs et imprimantes, noir et blanc & couleurs, fax, scanners. Leasing / achat / location long terme, court terme et très court terme : un jour, un WE, une semaine, un mois. Machines neuves et machines d'occasions garanties avec contrat d'entretien full omnium. Cartouches, Toner 100% original toutes marques. Papier A4 et A3 pour machine laser. demandez nous un devis, la partie RES est à négocier en fonction du devis, régulièrement des offres totalement payable en RES sur le site RES.

Aannemer Renovatiewerken

Entreprise générale enregistrée, toute rénovation - transformation intérieur - extérieur... Nous travaillons dans toute la région bruxelloise et sa grande périphérie (Brabant Wallon et Brabant Flamand). La partie payable en RES est à négocier en fonction du chantier.

Astrologie

Kaartleggen, pendelen, contact met overledenen,… Bekend van het zesde zintuig 2009 op VTM.

Dieet- en natuurvoeding Parfumerie Schoonheidsproducten

Parfum, cosmetica, schoonheidsproducten, make-up. Dieet en gezondheidsproducten.

Houthandel Gereedschappen & metaalhandel

Afwerkingmaterialen voor de bouw. Houthandel. Stukadoormaterialen. Isolatie. Elektrische gereedschappen "DEWALT". Werkkledij "CAT". handgereedschappen. Bevestigingsmaterialen en siliconen. Industriële plafonds. Gipskarton platen.

Verpakkingen - draagtassen

Ontwerp van verpakkingen voor handel en industrie, alle formaten van papieren en plastic zakken. Druk tot 6 kleuren.

Vergaderzalen Hotels Restaurant

Het Château D'Hassonville is een indrukwekkend romantisch kasteel, gelegen in een exclusief park van 55 hectare en dichtbij Durbuy en La Roche in Marche-en-Famenne. Het kasteel telt een aantal salons waarvan de meeste over een open haard beschikken. De familiale maar tegelijk discrete sfeer is ideaal en drukt meteen zijn stempel op uw verblijf in het Kasteel van Hassonville. HOTEL in een prachtig, historisch kader te midden van de natuur. De kamers van het Château D'Hassonville zijn allemaal in een andere stijl ingericht, maar stuk voor stuk comfortabel. Alle kamers en suites hebben een eigen badkamer met bad. Kamers en suites met zicht op het park, binnenkoer of in de annexe met zicht op het kasteel. GASTRONOMISCHE RESTAURANT, chef Olivier De Laere heeft ervaring opgedaan in verschillende sterren restaurants en dit vertaalt zich in absolute gastronomische verwennerij. VERGADERZALEN: alle technologie aanwezig, voor 12 tot 30 personen. Ook te gebruiken voor uw recepties tot 80 personen. 50% RES op feesten en evenementen.

Tuinaanleg en -onderhoud

Tuinonderhoud.

Kunst & antiek - expertise Kunstgalerijen

Sylvia Reijbroek schildert met gevoel en passie. Deze prachtige schilderijen zijn te bezichtigen op de website of in de galerij te Baarle-Hertog. Hebt u graag een schilderij op maat? Geen probleem voor Sylvia, ze komt bij u thuis langs om alles tot in de details te bespreken.

Binnenhuisinrichting - wooninrichting Geschenken Huishoudartikelen Meubelen

Cottage-Home in Baasrode... uw landelijke stijl... Decoratie - Living - Geschenken - Meubels - Textiel - Glaswerk.

...

Wijnen - sterke dranken

Bij Cellar kan je terecht voor een origineel gamma aan wijnen, gaande van speelse wijntjes voor geen geld tot het betere en soms exclusieve werk, maar dan wel scherp geprijsd. Wij hebben geen winkel maar je kan bij ons terecht voor gepersonaliseerde degustaties, ook aan huis of op verplaatsing. Voor de toekomst plannen wij ook open-deur evenementen. Naast geschenkverpakking voor de wijnen, bieden wij ook een gamma van vooral Italiaanse delicatessen aan, ook onder de vorm van een geschenkmand. Verder bieden wij geschenkbonnen aan, speciale regelingen voor feesten en uiteraard bevoorraden wij ook graag je restaurant of zaak.

Parketvloeren Schilderwerken - binnen Schilderwerken - buiten Vloerbekleding

Schilderwerken, behangen, tapijt, vinyl, parket, gyproc, wanden,... Gratis bestek. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES tot een maximum van 10.000 RES

Webdesign & e-commerce

Is uw website al mobielvriendelijk (responsive)? Als ondernemer heeft u er belang bij om up-to-date te blijven, ook op het vlak van marketing. Quanto is een innovatief full service marketingbureau uit Oosterzele met een sterke focus op online marketing. Sinds april 2015 is er sprake van een update waarbij Google aangeeft op mobiele toestellen of uw website mobielvriendelijk is. Wat houdt deze update in voor u? Voor de resultaten verschijnt nu "voor mobiel" (of niet). Dit betekent dat mensen die mobiel aan het zoeken zijn, enkel de resultaten zullen aanklikken die "mobielvriendelijk" zijn. Hierdoor worden niet-mobielvriendelijke websites genegeerd. Met alle gevolgen vandien … Test vlug uit of uw website al mobielvriendelijk is. Bij Quanto hebt u al een eigen mobielvriendelijke eenvoudige website vanaf 750 euro, excl. btw. Spring snel op de mobiele kar en contacteer ons.

Communicatie - adviesbureaus Marketing

Quanto is een full service marketingbureau met een sterke focus op resultaat. We begeleiden u efficiënt doorheen elk marketingproject door oplossingen op maat en door onze wow service en creativiteit.

Consulting & opleiding

Consultants in sport. Sportsponsoring en time sharing in sport en cultuur.

Ramen & deuren Renovatiewerken Schilderwerken - binnen Schilderwerken - buiten

Herstellen en spuiten, herkleuren en onderhoud van ramen, deuren, poorten. Afstellen en vervangen van hang -en sluitwerk. RES-Bedrag overeen te komen.

Rijschool

Erkende rijschool voor motors, wagens, vrachtwagens, bussen. Speciale lessen ADR (gevaarlijke producten). Dag, avond en weekend lessen. Vorming van rij-instructeurs. Uitrusting voor autorijschool wagens. Privé oefencircuits.

Veiligheidscoördinatoren

Veiligheidscoördinatie - preventieadviseur - energiedeskundige - bouwcoördinatie - bouwmanagement.

Parketvloeren

Bij MB Parket kan u terecht voor het herstellen van uw oude parketten, herschuren, herbehandelen,…: u kan het volledige bedrag in RES betalen. Wij hebben ook al jaren ervaring in de verkoop en de plaatsing van massieve parketvloeren en parket: hier is het RES-bedrag te bespreken, afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Belettering - kleefletters Publiciteitssystemen Standenbouw Vlaggen

Lettrage, bâches, signalétique, stands expos, autocollant, enseigne, lettrage véhicule pour plus d'infos consultez notre site www.mawetandco.be. nous sommes actifs dans toute la Belgique. La partie RES est à négocier en fonction du projet/chantier.

GSM - Telecommunicatie Multimedia

Professionele reparaties voor smartphones en tablets. Wij zijn een mobiel reparatiebedrijf met centraal herstelatelier en werkt volgens methode van ophaling-levering binnen de regio. Daarbuiten verwelkomen we toestellen uit heel België via verzekerde postinzending We kiezen ervoor uitsluitend te werken met onderdelen van de allerhoogste kwaliteit en bieden u vervolgens met gerust hart een uitgebreide garantietermijn op elke reparatie. Tevens streven we ernaar u de beste service tegen de beste prijs aan te bieden. Steeds welkom een gratis, vrijblijvende offerte aan te vragen via bovenstaande contactgegevens. Wij repareren ook op locatie en op afspraak bij u thuis of op kantoor. OPGELET: wij hebben geen winkel, voor reparaties contacteer ons telefonisch of via mail.

Brasserie - taverne - bistro Ijssalons - Tearoom Restaurant

Bistro-Tearoom 't Apostelhuys in het rustieke Bazel - Gelegen tegenover de kerktoren van het idyllische marktpleintje van Bazel. Toen de apostelen een roadtrip naar België maakten, zei Jakobus opeens tegen Simon Petrus - die aan het stuur zat - dat ze zeker even langs Bazel moesten rijden. Deze deelgemeente van Kruibeke heeft dan ook heel wat te bieden een idyllisch marktpleintje, vele fietsroutes én het Middeleeuwse kasteel van Wissenkerke, dat ook zeker een bezoekje waard is. Toen de 12 heren halt hielden in een sfeervolle Bistro Tearoom herdoopte de patron het pand prompt tot 't Apostelhuys, en zo geschiedde! Fictieve religieuze geschiedenis ter zijde, bij 't Apostelhuys kan je wel degelijk terecht voor een warm drankje, een snack of zelfs een ontbijt of brunch. Wij serveren verse gerechten volgens de traditionele Franse keuken. Er staan ook steeds menu's en suggesties op onze kaart. Bij ons voelt U zich thuis en is iedereen welkom, tot gauw. Gesloten op maandag en dinsdag, woensdag en vrijdag open vanaf 14u tot …. En de andere dagen vanaf 12u tot …

Brasserie - taverne - bistro Restaurant

Welkom in Den Duiventoren. Onze chefkok Dany bereidt hier een Frans-Belgische keuken en als specialiteit de sizzling gerechten enig en uniek in deze streek, die je zeker eens moet proeven. Het is gelegen in het landelijke dorpje Kruibeke. Wij hebben een buitenterras, speeltuin voor de kids, een kinderboerderij en een apart kidsterrasje voor een ijsje te eten, ook zijn wij hondsvriendelijk. Er kunnen maximum 120 personen tafelen of genieten van een frisse verkoeling. Den Duiventoren is gehuisvest in de vroegere dienstgebouwen van het kasteel van Bazel. De eigenlijke duiventoren, waar plaats is voor 700 duivenkoppels is een annex daarvan en één van de oudste gebouwen van Bazel (16e eeuw).

Feestzalen Restaurant

Topgastronomie in een oase van landelijke rust vlakbij Antwerpen, Gent en Brussel. Lunchmenu iedere woensdag tot vrijdag à 37 euro p.p. Onze standaard formules starten van 79 euro tot 114 euro (menu & gepaste wijnen). Voor feestjes & bijzondere gelegenheden werken we met plezier een menuvoorstel op maat uit aangepast aan uw wensen en budget. Uiteraard kan U ook altijd een keuze maken uit onze à la carte gerechten. We beschikken over een gezellige outside Bar-fumoir. Terras & tuin. Maandag en dinsdag gesloten. Groepen vanaf 8 personen: RES-bedrag overeen te komen. Geen RES-Betalingen mogelijk bij speciale acties. In Suite & B, de gastensuites van Hofke van Bazel kan u niet met RES betalen.

Rijschool

Erkende rijschool voor motors, wagens, vrachtwagens, bussen. Speciale lessen ADR (gevaarlijke producten). Dag, avond en weekend lessen.. Vorming van rij-instructeurs. Uitrusting voor autorijschool wagens. Privé oefencircuits.

Bouwmaterialen Houthandel Vloer- en wandtegels Gereedschappen & metaalhandel

Tout pour la construction et la rénovation de la maison des fondations aux finitions pour le professionnel et le particulier. Nous acceptons 25% RES.

Uitgeverijen Publiciteit - media

Uitgeverij van tijdschriften, 4instance : business to business - Fantazia : lifestyle.

Kantoormaterialen

U kan bij mij terecht voor alle merken toners en inkcartridges, zowel origineel als het huismerk. Ook andere printer- en mediasupplies zoals printerlinten, labels, datatapes, papier,... zitten in het gamma. Originele toners en inkcartridges zijn duur, duurder dan goud! Maar waarom zou u daar zoveel geld aan spenderen als het ook goedkoper kan maw gerecycleerde toners gebruiken? Opgelet: wij hebben geen winkel! Bestellen kan via mail of telefonisch: u geeft het type printer door of één referentie van de toner of inkt en ik bezorg u een persoonlijke en correcte offerte. Per bestelling aanvaarden wij het nettobedrag in RES tot 250 RES, BTW in euro.

Uitgeverijen Publiciteit - media

Cruise & Style is een nieuw informatief, stijlvol magazine over zee-, rivier-, yacht-, zeil- en expeditiecruises, een sterk groeiende markt in de reissector. Verschijning: 1x/jaar en 150 pagina’s. U kan uw abonnement volledig in RES betalen à 30 euro. - Advertenties: nettobedrag in RES, BTW in cash.

Computer - software

Als zelfstandig ondernemer weet u dat een goede planning van uw activiteiten en de opvolging van uw personeel onmisbaar is. Werknemers of onderaannemers vertrouwen op u als zaakvoerder voor het plannen van hun werkzaamheden. Een handig en eenvoudig te gebruiken softwareprogramma kan u daarbij helpen! Koppel aan deze tool ook nog facturatiemogelijkheden, opvolging van openstaande facturen en duidelijke klantenfiches, en uw administratie wordt half zo zwaar. Delasoft heeft de gepaste oplossing voor u en uw bedrijf!

Transportbedrijven Verhuisfirma's Verhuur - ladderliften

CO Transport & Moving is een firma van transport en verhuizen in volle expansie. Onze troeven zijn flexibiliteit, opvolging van onze klanten en hun klanten, ernst en vertrouwen. Ons team zoals onze voertuigen zijn verzorgd. Wij zijn gespecialiseerd in het transport en de verhuis, in het verpakken, het demonteren en monteren van meubels van alle merken. Ook hebben we veel ervaring met het verhuizen van piano's. We hebben voertuigen van 24m³ tot 45m³ en liften ter u beschikking, we hebben ook een dienst stockageruimte van 1 M² tot 400 M² te Zaventem. Ons team zal u helpen om de juiste oplossing te vinden voor uw behoeften en zullen alles tot uw dienst zetten met onze ervaring, dynamiek en advies. Onze belangrijkste motivatie is de tevredenheid van onze klanten en is onze beste reclame. Verhuis: 100% RES excl. BTW tot 300€ daarna te bespreken. Transport: 100% RES excl. BTW tot 300€ daarna te bespreken, afhankelijk van de frequentie.

Traiteurs

Als traiteur bieden wij u een volledig dienstenpakket op maat van uw evenement: bij u thuis, in uw bedrijf of op locatie! Voor alle feesten en speciale gelegenheden: recepties, verrassingsbrood, brood delicatessen, wandelrecepties, walking dinner, themakraampjes, koud & warm buffet, koud & warm Breugelbuffet, koude bufetten, individuele koude schotels, barbecue, landenbuffet met kraampjes, desserten, dranken, materiaal, ... Van 2 tot 300 personen.

Restaurant

Restaurant Le Magret speelt al jaren in op een breed publiek dat wil genieten van klassieke bereidingen. Daarvoor zorgen chef-kok Bart De Bouvrie en gastvrouw Martine Pollefliet voor. En wie hier reeds is komen eten vindt gemakkelijk en graag de weg terug. Le magret ligt immers niet ver van de afrit Beervelde op E17. Nestel je dus maar eens goed in dat typisch Vlaamse interieur en maak kennis wat Bart zo allemaal in zijn culinaire mars heeft. Let daarbij vooral op de 'natuurlijke nonchalance' waarmee hij eerlijke, verse producten bereidt. Op het respect ook, waarmee hij tot groot genoegen van zijn gasten oude glories bij groenten en fruit nieuw leven geeft. Open van woensdag tot en met vrijdag en op zondag van 12u30 tot 14u30 en van 18u30 tot 22u. Op zaterdag van 18u30 tot 22u. Maandag en dinsdag gesloten alsook donderdagavond. Per rekening/per tafel aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Advocaten

Toutes matières civiles, commerciales, fiscales, sociales, récupération de créances,… Spécialités en droit de la construction, immobilier, sociétés, assurance. Nous acceptons la totalité en RES, y compris la TVA.

Boekhouders / accountant / fiscaal advies

Fiduciaire, tenue de comptabilité, conseils fiscaux. Nous acceptons la totalité en RES, y compris la TVA.

Consulting & opleiding Fotografen Computer - software Computers - hardware Grafische ontwerpen Webdesign & e-commerce

Installatie en onderhoud PC & netwerken. Verkoop, herstellingen, upgrades pc's. Ondersteuning bij alle computerproblemen. Ook fotografie & digitale fotobewerking.

Airconditioning Koeltechnieken

Alle koeltechnieken en airconditionning. DAIKIN. Depannages airco en koeling. 24 uur service.

Groothandel in non-food producten Horeca leverancier voeding en dranken Horecaservice materialen en toestellen Supermarkten & warenhuizen Voeding Voeding - diepvries

Frituurbenodigdheden, verpakking, onderhoud, dranken, vetten,… Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES. Voor horeca is het RES-Bedrag overeen te komen.

Alarm- en beveiligingssystemen Brandbeveiliging Veiligheidscoördinatoren

Inbraakbeveiliging,Camerabewaking,Toegangscontrole. Arcom Security Solutions: Beveiligingsonderneming. Erkenning MBZ: 20.1298.12; Incert: B-1587. Erkend veiligheidsadviseur. Uw regionale partner voor: Inbraak beveiliging, Camerabewaking met opname, winkelbeveiliging, toegangscontrole. Wij werken over gans België!

Kleding - dames

Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Dierenpension Dierenverzorging

Als passievolle ondernemer met een groot hart voor dieren beslisten wij ruime tijd geleden een hondenhotel te Bekkevoort, nabij Diest op te richten: Happy Lobo. Tegen betaalbare prijzen en zelfs zonder het maken van een afspraak (tussen 14u en 18u) kunt u uw viervoeter bij ons binnenbrengen voor een korte of langere periode. Tijdens uw afwezigheid zorgen wij ervoor dat uw lieverd de beste verzorging krijgt. Alle rassen zijn welkom, van de grootste Deense dog tot de kleinste Chihuahua. Eigen voeding kan bij ons meegebracht worden indien u dit wenst maar in andere gevallen werken wij steeds met het topmerk DADO. De honden worden tot wel vijf keer per dag uitgelaten in een ontspannen en gemoedelijke atmosfeer. Ons hondenhotel te Bekkevoort staat steeds in direct contact met een dierenarts. Dus ook bij dieren die eventueel verzorging nodig hebben of ziek zijn kunnen bij ons steeds rekenen op de beste zorgen. U kan bij ons ook terecht voor leuke accessoires voor uw allerliefste huisdier. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES tot 500 RES.

Communicatie - adviesbureaus Grafische ontwerpen Marketing

Inktvis ontwerpt of lay-out voor jouw bedrijf, vereniging of organisatie. Inktvis levert drukwerk zodat je op één adres terecht kan voor opmaak en eindproduct. Inktvis biedt ook drukwerkbegeleiding voor jouw (drukklare) bestanden. Inktvis schrijft of herschrijft jouw tekst of reclameboodschap. Inktvis verzorgt o.a.: logo, huisstijl (naamkaartjes, briefpapier, enveloppen,...), folders, brochures, advertenties, affiches, stickers of etiketten, bierkaartjes, deurhangers, kalenders, spandoeken, mapjes,…

Vijvers - aanleg & toebehoren Zwembaden - aanleg & onderhoud

In 2005 ben ik door mijn interesse voor vijvers in bijberoep gestart als aanlegger van koi en siervijvers. Gaandeweg kreeg ik al eens de vraag om een zwembad aan te leggen. Bouwtechnisch gezien is hier geen verschil in en bijgevolg kan u nu dus bij mij terecht voor de betere vijver en zwembad. Ook als zelfbouwer kan je bij mij terecht voor begeleiding, vijver en zwembadmaterialen en alle info die u nodig heeft om uw eigen droomvijver of zwembad te verwezenlijken. Om een idee te krijgen vindt u al heel wat info op onze website.

Evenementen - organisatie - presentator

Exotic Fresh Cocktails creëerde een nieuw concept op de Belgische cocktailmarkt. De heerlijke, verse cocktails bevatten enkel natuurlijke producten en de beste rum uit het exotische Mauritius. Het groot verschil zit hem ook in de service op maat naar de klant toe. 100% uniek, 100% natuurlijk & 100% vers!

Huislinnen - bedlinnen Matrassen Meubelen - bedden

De Cornelis Bedding Auping Plaza winkel te Sint-Niklaas biedt je het complete Auping slaapassortiment. Bedden, boxsprings, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, donsdekens, alsook het Auping kastengamma. Auping Plaza Sint-Niklaas is een exclusieve Auping speciaalzaak. De Auping Plaza medewerkers worden volledig opgeleid door Auping en kennen het volledige Auping gamma door en door. Ze adviseren je bij het kiezen van het perfecte Auping bed op maat. Ook kan je er eindeloos combineren met alle mogelijkheden die het Auping gamma je biedt: kies bijpassende accessoires bij je Auping bed. Maak een keuze uit de vele verschillende kleuren en Auping stoffen. Zo kan je er ook het type Auping bedpoten kiezen, dat het best bij je bed past. Bezoek de Cornelis Bedding Auping Plaza te Sint-Niklaas en vindt jouw ideale Auping bed. Open op maandag en van woensdag tot en met zaterdag van 10u-18u, zondag van 13u-18u. Gesloten op dinsdag.

Huislinnen - bedlinnen Matrassen Meubelen - bedden Meubelen - zetels / relax

Cornelis Bedding! -uw slaapspecialist- met verschillende slaapsystemen en matrassen. TEMPUR actie - "lid van de slaapraad" - "TEMPUR Platinium" dealer. 900 m² toonzaal met eigen parking. U vindt er ondermeer: Bedden - matrassen - lattenbodems - bedlinnen - donsdekens - hoofdkussens. Openingsuren: maandag t/m vrijdag van 10u tot 18 uur. Zaterdag van 10u tot 18u30. Zondag van 13u tot 18u30. Gesloten op dinsdag en feestdagen.

Juwelen Juwelen - fantasie

Vanuit verschillende hoeken van de wereld zijn er nieuwe zilveren en pareljuwelen op komst! Hou de webwinkel in het oog en wees als eerste op hoogte van de nieuwe collectie. Benieuwd hoe onze juweeltjes er in het echt uitzien? Onze webshop is momenteel nog niet aangepast voor RES. Wilt u iets bestellen op onze webshop? Bezorg ons dan uw bestelling via e-mail, wij contacteren u voor de verdere afhandeling.

Groothandel in non-food producten Horeca leverancier voeding en dranken Juwelen Juwelen - fantasie

Verkoop van ijsblokjes - Groothandel in juwelen.

Brasserie - taverne - bistro Hotels Restaurant

Bundeltje groen in hartje Ardennen, familiale sfeer, eenvoudige en heerlijke keuken. Keuken van terroir, grillades in de zomer, wild in de winter. Terras. 5 dubbele kamers met douche en terras.

Model - Hostessen - Presentator Evenementen - organisatie - presentator

Annelies Törös is een Belgisch model en mannequin. Ze werd verkozen tot Miss België 2015 en sindsdien loopt ze talrijke modeshows en doet ze veel fotoshoots. Hebt u een model nodig om uw handelswaar te showen? Een mooi uithangbord voor uw bedrijf? Annelies Törös staat graag tot uw dienst.

Personeelsrecrutering IT Ontwikkeling

Beeple is een online tool om eenvoudig tijdelijke medewerkers te managen. Besteedt u veel tijd aan personeelsmanagement? Heeft u veel papierwerk als KMO? Beeple zorgt met een simpel te gebruiken platform dat u in een handomdraai uw personeel kan beheren zonder papierwerk, met minder tijd en zonder fouten! U kan uw personeelsdatabase beheren, planningen maken, de betalingen doen,… Beeple is bruikbaar voor elke KMO met (tijdelijk) personeel zoals studenten, freelancers, interimkrachten.

Marketing Webdesign & e-commerce

Websitebouw - SEO - SEA - Internetmarketing - Googlemarketing - Webmarketing - Mailactie informatie - Zoekmotor alle Belgische bedrijven. U bent te weinig zichtbaar op Google? Bsearch verzorgt continu uw zichtbaarheid op Google. Dit gebeurt op alle belangrijke vlakken. Gebruik uw RES aan 100% (BTW in euro) om een stevige omzetverhoging te realiseren. Budgetten vanaf 100 tot 500 RES per maand.

Videoreportages

Wij aanvaarden het volledige bedrag in RES tot een maximum van 500 RES.

Speelgoed

Uitbaatster Kim vindt dat spelen naast fun ook heel leerzaam is. Op een plezante manier leren ze hun mentale en motorische vaardigheden te stimuleren. Bij Kikker en Ko zal u naast leuke puzzels, pluches, matjes, poppetjes enzo ook ecologisch vervaardigd speelgoed vinden, duurzaam en verantwoord. Mooi en leerzaam, dat kan speelgoed allemaal zijn. Open van dinsdag tot en met vrijdag van 10u-12u30 en van 13u30-18u, zaterdag doorlopend open van 10u-18u. Gesloten op zondag en maandag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES.

Restaurant

Sinds 1978 kunt u in de Markgravelei terecht in het gastronomische Chinese restaurant Liang's Garden, dat al snel uitgroeide tot een gevestigde waarde in Antwerpen. Alle gerechten worden er ambachtelijk bereid op basis van verse ingrediënten. Zo dient u zeker te proeven van de huisgemaakte dim sum, de gelakte eend en de vele gestoomde en gefruite delicatessen. Aanvullend presenteert men u een uitgebreide wijnkaart waarop heel wat bekende, maar eveneens nieuwe wereldwijnen terug te vinden zijn. Ook het unieke interieur, opgesmukt met prachtige authentieke ornamenten is beslist een vermelding waard. Kortom, u waant er zich even in China! Liang's Garden beschikt ten slotte over een aparte vergader- of receptieruimte die zich uitstekend leent voor al uw privé- en werkgerelateerde events. Klassiek Cantonese/Chinese keuken. Verkozen tot Aziaat van het jaar 2005. Geopend van maandag tot zaterdag van 12 tot 14u30 en van 18 tot 22u30. Gesloten op zondag. Michelin Gids 2x mes& vork / Gault Millau 13/20.

Restaurant

Morgana Delivery uit Berchem is geen fata morgana...het is echt en hemels. Probeer zeker hun spare ribs en geniet van een verse soep als voorafje. Vegetariërs, niet getreurd! Op de kaart staan ook enkele geweldige vegetarische gerechten. Kortom, ben je uit de regio Berchem en heb je honger? Morgana Delivery is the place to be! Morgana Delivery is een shoarma & grill restaurants in Berchem, wij hebben ook kindermenu's. Proef eens onze Egyptische kebab, tapas mix, gegrilde kipfilet, shoarma of falafel. Ons restaurant is open op maandag en dinsdag van 16u-24u en van donderdag tot en met zondag van 16u-24u. Gesloten op woensdag.

Personeelsrecrutering

Crewmanagement in België. Radarwerk neemt je personeelszorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

Webdesign & e-commerce Sportclubs

Hosting, webhosting, web, site, website, domein, domain, domeinnaam, internet, consultancy, internetreclame, www.voetbalkrant.com ,website bouwen, e-commerce, webwinkel, internet-partner.Champagne, Bollinger, Jacquart, voetbal, sport, sportkledij, voetbalkledij, voetbalballen, ballen, Legea, Nike, Adidas, voetbalreizen, Anderlecht, Brugge, Standard, Germinal Beerschot, Genk.

Dekbedden - donsdekens Meubelen - bedden

Comfort en steunkussens, slaap en wooninrichting, healthcare, slaapcomfort. Groothandel. Exclusieve verdeler in België voor Comfort-U positioneringskussens. Openingsuren: alle werkdagen van 8u tot 15u of op afspraak.

Consulting & opleiding

Arbiter in handels-, financiële en bouwgeschillen.

Kleding - dames Lederwaren Schoenen

Damesschoenen: Andrea Catini, JHAY, Pons Quintana, Benoite C., Nicky van Kets, Attilia Guisi Leombruni, Guiglielmo Rotta, Love, Gabor, Pedro Miralles, Weekend by Pedro Miralles, Catwalk, Noiselle by EH, Lazamani, Paoliballerina, Beoriginal. Kleding: Marc Aurel, Steffen Schraut, Ana Alcazar, Miss Money Money, Tuwe, Paoli Frani, Sand, Mavi, My Brands. Handtassen: Abro, Nicky Van Kets, Tosca Blu. Kousen en panty's: Falke. Openingsuren: maandag van 13u30-18u, van dinsdag tot en met vrijdag van 10u-12u30 en van 13u30-18u, zaterdag van 10u-18u. Zondag gesloten. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES tot 500 RES.

Reclame & adviesbureau

Ontwerp en drukken van: Medica (medische wegwijzer), placemats, menuboeken, immomappen, naamkaartjes, reclamedrukwerk, spandoeken, enz… U kan het volledige bedrag in RES betalen.

Boekhouders / accountant / fiscaal advies

Fiscaal advies, opstart advies en opvolging van de volledige boekhouding van eenmanszaak, kleine en grote onderneming en VZW's. Persoonlijk contact en begeleiding.

Uitgeverijen Publiciteit - media

Onze uitgeverij is als familiebedrijf begonnen. Nu zijn wij al ruim 66 jaar actief voor de regio West-Limburg. Onze bladen, Publiek en Flash, worden door een groot publiek gelezen. In januari 2013 hebben we ook Cosmos Magazine overgenomen, en daardoor het bereik van Flash Magazine vergroot naar een totaal van ongeveer 400.000 brievenbussen gratis huis-aan-huis bedeeld! In samenwerking met De Kempenklok komen we zo op een totaal aantal van ongeveer 550.000 brievenbussen.

Evenementen - organisatie - presentator

Eventplanning B2B.

Alarm- en beveiligingssystemen Domotica Elektriciens

Algemene elektriciteitswerken zowel voor privé als handelsinrichtingen - verlichting - herstellingen (binnen de regio).

Karweien - klusjesman Aannemer Renovatiewerken

Bouwondernemer, karweiwerken, renovatie, ruwbouw, gryproc.

Boekhouders / accountant / fiscaal advies Consulting & opleiding

Marpa ACC IS gespecialiseerd in fiscale en financiële verslaggeving en fiscaal-juridische dienstverlening, en gaat prat op zijn grote flexibiliteit en zijn pragmatische aanpak. Wij bieden de kwaliteit en de nabijheid die u verwacht, en is het luisterend oor dat u steeds op maat en desgevallend internationaal adviseert en begeleidt tegen een "fair price". Wij begeleiden familiale vennootschappen en kmo's (nationaal en internationaal) op volgende vlakken: boekhouding, jaarrekening, financiële analyse, vennootschapsbelasting, personenbelasting, management rapportering, waardering van vennootschappen, bijstand bij overnames, due diligence onderzoek, begeleiding van startups (o.a. opstellen financieel plan, contact notaris, inschrijving KBO, enz). Opstarten / eerstelijnsadvies, opstarten van activiteit of vennootschap: opstellen van financieel plan, formaliteiten ivm ondernemingsloket, begeleiding en advies, overnames bedrijven, audit/nazicht van bestaande zaken, aandeelhoudersovereenkomsten. Boekhouding, oplossingen op maat van de cliënt: volledige boekhouding bij ons op kantoor, boekhouding bij/door klant met eigen software, boekhouding bij/door klant met onze software, boekhouding door klant via internet, volledige verwerking van uw boekhouding, dit vanaf het inboeken van de facturen tot en met het opmaken van de eindbalans. Begeleiding indien u zelf voor de dagelijkse boekhoudkundige taken wenst te zorgen, een analytische boekhouding op maat uitwerken en opvolgen kostprijscalculatiesystemen ontwikkelen en opvolgen, maandelijkse rapportering van omzet en kosten, opmaken tussentijdse balansen, jaarafsluiting. Fiscaliteit: aangiftes personenbelasting, aangiftes vennootschapsbelasting (rechtspersonen), fiscaal advies, optimalisaties tussen diverse belastingen (individueel maatwerk), afhandelen van controles en bijstand. BTW: indiening en nazicht BTW aangiftes, advies inzake BTW wetgeving, kwartaalopgaves BTW, BTW klantenlistings, aangiftes nieuwbouw/verbouwing BTW, afhandelen van controles en bijstand. Recht /Rechtspraak / Juridische Bijstand: vennootschapsrecht, handelsrecht, opstellen diverse contracten en overeenkomsten (zoals huurovereenkomsten, bijstand kredieten, zakelijke verbintenissen, ed. …), successierecht, schenkingsrecht.

Frituren Sandwich-bar

Elke dag gaat Ghislaine vol passie aan de slag om de lekkerste frietjes en huisbereide gerechten te kunnen serveren. Steeds klaar voor een babbeltje met de klanten & dit altijd met een glimlacht. Specialiteit: huisbereide sausjes en verse slaatjes, belegde broodjes. Frituur, broodjes, spaghetti, koude schotels. Terras. Open op maandag en dinsdag van 17u-22u, woensdag van 11u30-13u30 en van 17u-22, vrijdag van 11u30-13u30 en van 16u30-22u, zaterdag van 16u30-22u, zondag van 11u30-22u. Gesloten op donderdag.

Restaurant

Turks restaurant Lale (de tulp)... Gelegen aan het welgekende Donkmeer te Berlare met een groot zonovergoten terras. Hier ben je altijd welkom en is de keuken doorlopend open van 11u30 tot 22u30. Ook mogelijkheid tot afhaling! Van oktober tot april zijn wij op woensdag en donderdag gesloten.

Verlichting

LED-verlichting, daglichtsystemen *RWA (rook- & warmteafzuiging).

Artiesten-Kunstenaars

Een jong gouden stem - Kurt! Voor alle gelegenheden. Privé- en bedrijfsfeesten, seniorennamiddagen, diner-spektakel, verjaardags- of een ander verrassingsrepertoire, kerst- en nieuwjaarsconcerten, huwelijksmissen, uitvaartdiensten, culturele centra, restaurants, feestzalen, etc. U kan het volledige bedrag in RES betalen.

Traiteurs Restaurant

De Lijsterbes is een inspirerende ontmoetingsplaats waar je culinair kan fijnproeven en interessante mensen leert kennen. Het is een beleving waarbij het gezonde, lekkere eten het bindmiddel van sociaal contact vormt: het startpunt van een open minded food sharing community. Open bar: de Lijsterbes is geen klassiek restaurant waar het er zeer formeel aan toegaat. De gasten worden ontvangen in de open bar voor een glaasje en sharing food. Zo krijg je een voorproefje van de natuurkeuken en de succulente wijnkelder. Vervolgens kan je aan tafel genieten van gezonde en lichte bereidingen met diepe smaken. Of je blijft gewoon gezellig in de bar zitten. De keuze is aan jou. Restaurant: de rotisserie heeft een centrale plaats in de keuken van de Lijsterbes. Een rotisserie is een klassiek spit uit de Franse gastronomie. Hét geknipte instrument om producten langzaam in hun eigen sappen te laten garen. Het hoort thuis in een natuurlijke, lichte keuken met een minimum aan vetstoffen, waarbij het karakter van het ingrediënt zelf primeert. Het neusje van de zalm voor de echte liefhebber van een perfect gegaard stuk vlees van topkwaliteit. Open kitchen: Speciaal voor de keukentafel serveren we het open kitchen menu: een degustatie van 4 spitsvondige gerechtjes en bijpassende wijnen. De lange tafel met zicht op de keuken is een unieke ervaring. Het nauwe contact met de chef kok zorgt voor een interactieve, culinaire ontdekkingsreis. Kom het zelf ontdekken. Op zaterdagavond aanvaarden wij de helft van het bedrag in RES, op alle andere dagen aanvaarden wij het volledige bedrag in RES.

Computers - hardware Webdesign & e-commerce

Ontwerp en onderhoud websites, multimedia producties, hardware, netwerken, kantooroptimalisatie. Verkoop van computers, laptops enz...

Pedicure Schoonheidsinstituten

BeautyMaster. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Schoonheidsinstituten Fitnesscentra

Bij Gym Mansion ben je aan het juiste adres voor de ultieme work-out. Dankzij onze persoonlijke aanpak helpen we uw conditie op te bouwen en uw doel te bereiken. Naast fitness, powertraining, bodybuilding en power lifting, biedt Gym Mansion je ook ontspannende massages aan. Wij aanvaarden de helft van het bedrag in RES tot 250 RES.

Traiteurs Beenhouwerij - slagers

Wij zijn Lieven en Nathalie, zaakvoerders van slagerij 't Lekkerbekske. We streven ernaar elke klant een goed gevoel te geven en op een vriendelijke manier te bedienen. Wij bieden kwalitatieve producten aan in een hygiënische omgeving en behandelen deze producten met grote liefde! Wij halen onze producten zelf bij de kweker, op deze manier kunnen we kwaliteitsvlees van gezonde dieren garanderen. Wekelijks worden wij tot drie maal beleverd, waardoor we steeds het verste vlees aanbieden. In het weekend kan u genieten van zeer uitgebreid assortiment! Naast onze basisproducten kan u elk weekend ook bij ons terecht voor uw schapen-, kalfs- of paardenvlees. In ons basis gamma vindt u steeds de meest uitgebreide keuze aan bereide gerechten, salades, kaas en fijne charcuterie. Open van woensdag tot en met vrijdag van 8u-18u30, zaterdag van 8u-17u, zondag van 8u-12u. Gesloten op maandag en dinsdag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij het volledige bedrag in RES tot 250 RES. Voor leveringen van ambachtelijke sate's aan frituren en BBQ aan huis, is het RES-Bedrag overeen te komen.

Dieet- en natuurvoeding Biologische producten Voeding Voedingssupplementen

Dieet- en natuurvoeding, bio-producten, brood, gebak, glutenvrij, voedingssupplementen, dierproefvrije cosmetica, kruiden, thee, milieuvriendelijk onderhoudsproducten. 't Natuurhoekje heeft elke dag vers bio- en natuurbrood, gist en zuurdesem. Deze bio-winkel garandeert elke dag verse en authentieke producten door onder andere zijn brood en gebak in een houtoven te bakken. Verder kan je hier terecht voor glutenvrij brood en gebak en vind je hier een groot gamma aan natuurcosmetica, dierproef vrij! 't Natuurhoekje staat ook in als natuurlijke reisapotheek, en heeft, dankzij onder andere een groot gamma aan gluten- en allergeenvrije producten, alles in huis om jou een gezonde levensstijl te garanderen. Open van dinsdag tot en met vrijdag van 9u-12u15 en van 13u30-18u30, zaterdag van 8u30-12u15 en van 13u30-17u30. Gesloten op maandag en zondag. Per aankoop (per kaart/per persoon) aanvaarden wij 75% van het totale bedrag in RES tot 250 RES. RES-Betalingen niet cumuleerbaar met onze klantenkaart.