RES Corporate Barter

Nieuwe afdeling binnen RES...

Sinds september 2017 is er binnen de RES-organisatie een nieuwe dienst actief: RES Corporate Barter, geleid door Mark Ceenaeme en Gérard Nys.

Mark Ceenaeme deed na 20 jaar een ‘carrière switch’ binnen de RES-organisatie. Mark is niet meer actief op het RES-hoofdkantoor en is voortaan voornamelijk ‘extern’  werkzaam voor RES.

Gérard Nys blijft, naast deze nieuwe opdracht, zijn eigen klantenportefeuille verder opvolgen als RES-agent.

Wat is Corporate Barter?     

Corporate barter-deals zijn barter- of ruildeals die voornamelijk met grotere bedrijven en ondernemingen worden afgesloten. Deze ondernemingen zijn niet als dusdanig ‘RES-lid’. Er kunnen dus éénmalige deals afgesloten worden en dit met speciale voorwaarden die niet altijd gelijk lopen met de huidige RES-spelregels.

Deze grotere ondernemingen zijn voornamelijk mediabedrijven (zoals Roularta, SBS) of fabrikanten en toeleveranciers, maar bouwondernemingen enz. kunnen eveneens in aanmerking komen.

In dit soort deals gaat het meestal om grotere bedragen. Het minimumbedrag van een ‘RES-ruil-barter-deal’ werd vastgelegd op 10.000 RES.

Gaan we hiermee terug naar af, naar de beginjaren van RES? In zekere zin wel. Er is dus wel degelijk een verschil in businessmodel en manier van handelen tussen ‘barter-deals’ en RES.

Hoofddoel van RES Corporate Barter is grotere saldi versneld en efficiënt af te bouwen. Er zijn momenteel een 150-tal RES-handelaars met een positief RES-saldo dat hoger is dan 50.000 RES. Al deze RES-leden worden gecontacteerd zodat ieder dossier snel en efficiënt kan opgevolgd en uitgewerkt worden.

Contact :

Mark Ceenaeme  : 0496 10 61 38
mark.ceenaeme@res.be

Gérard Nys : 0475 41 19 82
gerard.nys@res.be

layout styles
layout styles